Úplně nová Nokia 3610 - bublinkové opojení

Nokia právě v Asii představila zbrusu nový model mobilního telefonu. Představená Nokia 3610 je prozatím sice určena pouze pro asijské trhy, nicméně určitě stojí za shlédnuní i v Evropě.

Zdá se vám váš všední den příliš nudný? Chcete jej rozzářit a změnit k nepoznání? Pak právě pro vás by mohla být vhodným mobilem právě nově představená Nokia 3610. Tento stylový telefon s poloprůhlednými výměnnými kryty umožňuje stahování vyzváněcích melodií nebo spořičů obrazovky, obsahuje obrázkový editor a spousta dalších, ale zajímavých drobností.

Jak již design celého přístroje napovídá, je nová Nokia především stylovým telefonem pro mladší generaci. Tlačítka jsou vyvedena perleťovou barvou a stejné je také jejich podsvícení. Telefon bude na asijských trzích k dispozici se šesti různými kryty, které by se však měly lišit pouze barevným provedením - zajímavý bublinkový motiv by měl být zachován u všech.

Zajímavou funkcí je rozšířený textovkový chat. Představte si , že můžete chatovat současně až s pěti lidmi. Jejich odpovědi pak uvidíte vypsány na obrazovce pod sebou. Se stejným počtem lidím pak můžete vést také konferenční hovor - zde však záleží na skutečnosti, zda tuto funkci telefonu dovolí využít mobilní operátor.

Displej je grafický a při rozlišení 96 x 65 obrazových bodů dokáže zobrazit čtyři řádky textu přijatelné velikosti plus jeden řádek stavový. Wapový prohlížeč umožňuje stahování nejen zajímavých informací, ale také her, vyzvánění či obrázkových spořičů.

Protože se jedná o telefon pro mladé, najdete zde také šest her: Dance2Music, Link5, Magic Draw, Space Impact, Snake II a Bumper.

 

Textovku můžete psát s využítím prediktivního slovníku T9 a k textovce můžete také přiložit obrázek vytvořený přímo v telefonu. Samozřejmostí jsou také dlouhé textovky nebo možnost odeslání jedné textovky více adresátům.

Ve zkratce:

  • Mobilní telefon Nokia 3610
  • Hmotnost: 92 gramů
  • Rozměry: 105 x 45 x 22 milimetrů
  • Doba hovoru: až 4 hodiny
  • Pohotovostní doba: až 300 hodin
  • Oblast určení: Asie
Diskuze (36) Další článek: Eurotel: ceny doťáků na červenec

Témata článku: Nokia, Nokia 3610 fold, OPO, Nová Nokia, Nov