Už i Vodafone prozradil existenci iPhone 4S

Premiéra nového iPhonu/nových iPhonů proběhne za nějakých 30 hodin a začínají se dít věci. Vedle e-shopů a výrobců pouzder, kterým bych nepřikládal velký význam, utíkají informace i nadnárodním operátorům.

Německý Vodafone na svém internetovém obchodě prodává ochranný návlek Bumper, který sehrál důležitou roli krátce po loňském startu iPhonu 4. Dnes se na produktové stránce poněkud rozšířil seznam kompatibilních zařízení. Vedle všech variant se v roletce objevil také iPhone 4S – v bílé i černé barvě a v paměťových variantách 16, 32 a pozor, i 64 GB. To je hodnota, které paměť v současném iPhonu 4 nedosahuje.

Klepněte pro větší obrázek
Dá se předpokládat, že z roletky ještě zmizí, ale údaje najdete na stránkách
http://shop.vodafone.de/Shop/zubehoer/apple-iphone-4-bumper-schwarz

Že by zítra nebyl představen „iPhone 5“, ale „iPhone 4S“ jako prémiová varianta? Oním „levným iPhonem“ by pak nebyl iPhone 4S, jak se dosud předpokládalo, ale 8 GB varianta současného iPhonu 4. I tu ve Vodafonní roletce vidíme. Jasno bude už zítra v podvečer.

Diskuze (50) Další článek: Nový iPhone /nové iPhony už zítra. Sledujte MobilManii

Témata článku: Apple, , , , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4, Apple iPhone 4 16GB, Apple iPhone 4 32GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4S 16GB, Apple iPhone 4S 32GB, Apple iPhone 4S 64GB, Apple iPhone 5, Apple iPhone 5 32GB, Apple iPhone 5 64GB, Apple iPhone 7, Levný iPhone, Velký význam, Voda, Pro +, Prémiová varianta,