Už žádná cizí slova. Nahrejte si do náramku Xiaomi Mi Band 3 češtinu

Začátkem června byla představena nová generace populárního náramku Mi Band od Xiaomi, která je opět horkým kandidátem na nejprodávanější fitness náramek na trhu.

První majitelé museli skousnout fakt, že náramek na ně hovořil pouze čínsky. Koncem června se objevil návod, jak v náramku aktivovat alespoň angličtinu. Bylo třeba nejprve telefon přenastavit celý do angličtiny a poté stáhnout aplikaci Mi Fit z Google Play, která po spárování na náramku aktivovala angličtinu.

Další jazykové mutace přináší web Geekdoing, mj. i češtinu ve verzi 1.0, která je založena na originálním firmwaru 1.2.0.8. Po přihlášení si můžete soubor s překladem stáhnout zde a postupovat podle tohoto návodu. Pokud jste trochu zdatnější, mělo by se vám docílit toho, že na vás bude náramek brzy mluvit česky. První ohlasy na češtinu jsou pozitivní, v překladu chybí pouze textový popis počasí. Na druhou stranu, alespoň je co opravovat v dalších verzích češtiny. 

Představení Mi Band 3:

Za tip děkujeme Petru Cigošovi.

Diskuze (16) Další článek: Apple prý chystá modelovou ofenzivu, nové iPhony budou levnější než aktuální generace

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , Nová generace, Populární náramek, První ohlas, Čeština, Ban, Angličtina, První majitel, Textový popis, Originální firmware, #Xiaomi, Návod, Horký kandidát, Druhá strana, Náramek, Cizí slovo,