Užitečná aplikace, absurdní propagace. Prý se bude hodit, až půjdete u přítelkyně na záchod

Až 75 % pitné vody se prohýří bez užitku. Značnou část mají na svědomí situace, kdy se pouští voda jen kvůli hluku na zakrytí zvuků produkovaných na toaletě. Alespoň dle vývojáře aplikace SilentLoo (pro iOS zdarma) Daniela Levitta. Ta totiž přejímá úkol ruchu vytvářeného tekoucí vodou a navíc šetří peněženku vaší přítelkyně, u které si prostě musíte odskočit.

Nabízí reálné zvuky nejen sprchy, ale i z poněkud rušnějšího prostředí, jako je kostarická řeka, Niagarské vodopády, monsunový déšť nebo rovnou tsunami. Nečekejte žádnou vědu, navíc, jestli to opravdu funguje, si musíte vyzkoušet sami. Takže zesilte hlasitost a doufejte...

Maskovat se můžete i v přírodě

Pokud kempujete někde v přírodě a musíte si odběhnout mezi stromky, vyzkoušejte aplikaci Kakapo od stejného vývojáře (pro iOS zdarma). V ní je obsažený náhodný generátor ruchů, s jehož pomocí své zvuky zamaskujete. Můžete kombinovat zurčící bystřinu s hromy a blesky, pějícími opeřenci, vanoucím větrem, projíždějícím vlakem či praskajícím ohněm.

A pro všechny případy, jestli se zrovna nacházíte v nějaké zástavbě, vyzkoušejte aplikaci WC kompas (zdarma pro Android/iOS). Ta vás dovede na nejbližší veřejné WC, řekne vám, kolik vás bude vaše potřeba stát a po vašem výkonu vám jej umožní i hodnotit (ne ten výkon, ale prostředí).

Diskuze (7) Další článek: Ohebné mobily přichází, ať se vám to líbí nebo ne. Díky Samsungu tušíme, k čemu budou dobré

Témata článku: , , , , , , Kemp, Zach, Projíždějící vlak, Užitečná aplikace, Reálný zvuk, Přítelkyně, Aplikace, Záchod, Mapotic, Tekoucí voda, Značná část, Ruch, Voda, Zvuk, Pro +, Generátor,