V pátek v Praze začíná veletrh HandyExpo

Již v pátek 30.listopadu začíná ve Veletržním paláci v Praze veletrh mobilních telefonů, kapesních počítačů a bezdrátové komunikace - HandyExpo. Je otevřen široké veřejnosti a koncipován jako veletrh prodejní a díky očekávaným veletržním slevám je určitě výborným místem k nákupu moderních vánočních dárků.

Kromě oborů uvedených v podtitulu veletrhu - mobilních telefonů, příslušenství a kapesních počítačů - nebudou chybět ani související produkty, jejichž společným jmenovatelem je mobilita: notebooky, GPS navigace, pagery a mnohé další.

V pátek 30.listopadu proběhne v rámci veletrhu série prezentací a přednášek přibližujících možnosti nasazení kapesních počítačů a mobilní komunikace v podnikové sféře. Kompletní přehled doprovodného programu naleznete na internetových stránkách veletrhu www.handyexpo.cz.

Tam se také každý návštěvník může předem registrovat a získat tak snadno volnou vstupenku. Všechny vstupenky budou na závěr veletrhu slosovány o zajímavé ceny včetně nejnovějšího modelu kapesního počítače Visor Pro. Veletrh potrvá do neděle 2. prosince a je otevřen od 9 do 18 hodin.

Váš názor Další článek: První informace o ceně Nokie 6310

Témata článku: Veletržní palác, Pátek, Veletrh