V800: Motorola to jednou zjistí a bude zle!

Drzost „levných“ výrobců mobilních telefonů nezná hranic. Získali jsme obrázky nového mobilu Nett V800, který se nechal inspirovat luxusní Motorolou V.70. Ovšem co z ní nakonec udělali – fuj.

Světlo světa spatřil nový mobilní telefon z asijské produkce NETT V800. Hned na první pohled je každému jasné, který mobilní telefon stál designérům vzorem. Jediným rozdílem je částečně integrovaná anténa.

Společných prvků s Motorovou V.70 najdeme požehnaně:

  • tři ovládací tlačítka v lemu displeje,
  • numerické klávesy kopírující linie lemu,
  • materiál a podsvícení numerických kláves apod.

Když dva dělají totéž, není to totéž

NETT V800 svým vzhledem nesahá Motorole V.70 ani po konečky „prstů“. Její vypiplané detaily nahradil kýčovitými. Za příklad uvedu římské číslice, coby pomyslný ciferník kolem displeje.

O této novince, která v zavřeném stavu vypadá jako otvírák na korunkové uzávěry, nejsou žádné podrobné informace a to ani základní parametry (rozměr, hmotnost…).

Jediné dostupné informace se zmiňují o tom, že vnitřek telefonu má na svědomí GVC -  tchajwanský výrobce mobilních telefonů. V telefonu naleznete polyfonní vyzvánění, jeden spořič displeje, budík a to je všechno. Žádný WAP ani GPRS. Telefon je určen výhradně pro čínský trh.

 
Nápadnost čistě náhodná

 
Trochu jako otvírák

 
Displej není inverzní, ale podsvícení už souhlasí

 
Nechybí ani očko na poutko

Diskuze (17) Další článek: Nokia 9210: Celesta MyStyle, Real Player a Switcher

Témata článku: Motorola, Motorol, Motor, A/B