Valentýn už i s T-Mobilem

Tisková zpráva: Atmosféru svátku zamilovaných lze umocnit také pomocí mobilního telefonu. T-Mobile totiž pro své zákazníky připravil speciální stránky valentyn.t-mobile.cz, na kterých najdou nejrůznější valentýnské služby a motivy. Loga, zvonění a obrázky s tematikou Valentýna lze objednat na uvedené webové stránce, prostřednictvím SMS nebo přes WAP v sekci Downloads.

Pro telefony podporující formát MMS jsou navíc připraveny také MMS pohlednice, tapety a polyfonní zvonění. Jednotlivými motivy si přitom zákazník může ozvláštnit buď svůj vlastní telefon, nebo je zaslat svým nejbližším. Služba Audio pohlednice nabízí řadu namluvených vzkazů – stačí zavolat na číslo 6666, vybrat si z těchto osobitých hlášek, připojit vlastní komentář a zaslat jako překvapení partnerům či známým.

Pro romantická vyznání se mohou zákazníci inspirovat na WAPu: na t-zones v sekci Praktické a Zábava pod položkou Valentýn lze nalézt řadu citátů, které mohou pomoci co nejlépe vyjádřit vlastní pocity. Pro ty, kdo už na Valentýna nechtějí být sami, je určena služba Dohazovač. Ta umožní pomocí mobilního telefonu seznámení s protějškem, který na základě zadaných parametrů nejlépe vyhovuje jeho představám. S vybranou osobou lze dále zcela anonymně, pod přezdívkou, komunikovat přes SMS nebo WAP.

Diskuze (7) Další článek: Siemens SL55: nabroušená beruška

Témata článku: Valentýn, Mobil, T Mobil, MOBI, T - Mobil