Vánoce u mobilních operátorů: kompletní přehled akcí

Hovory zdarma, levnější telefony a zvýhodněné předplacenky - s tím jdou letos operátoři do boje. Selátko na rožni, venkovní kluziště, ledové království či voňavý svařák jen dotváří vánoční atmosféru.

T-Mobile

Dobij a získej 50 % navrch

Ačkoli T-Mobile představil své vánoční portfolio již dříve, začneme zmínkou o nejnovějším počinu. Tím je limitovaná edice Twist karet s padesátiprocentním bonusem na první dobití. Cena karty je 99 Kč a již v této ceně obsahuje padesátikorunový kredit. Důležitý je ovšem moment prvního nabití, pokud svůj kredit navýšíte řekněme o částku 1 000 Kč, budete odměněni dvojnásobným bonusem - v našem případě tedy pětistovkou. Částka ale bude přičtena až v dalším měsíci.

Dobíjet můžete všemi způsoby, které T-Mobile nabízí. Nabídka je časově omezena, právo prvního dobití tak můžete uplatnit pouze do 31. ledna příštího roku. Při koupi karty budete mít k dispozici tarif Twist Standard, nikdo vám ovšem nebude bránit přepnout si sazbu na Twist SMS či Twist Extra.

Hodnocení MobilManie: chvalitebně - nic nového, ale bonus je opravdu velice výhodný

Sportem ku zdraví

Mánií sportovních doplňků si už T-Mobile několikrát vyzkoušel, když před lety nabídnul o Vánocích batohy a vesty k Twist sadám či jako dárek při aktivaci nového tarifu. Letos vsadil na sportovní tašku značky Puma v hodnotě 1 150 Kč.

Hodnocení MobilManie: dobře, ale spíš nuda

Zvuk na každém rohu

Jak jste si mohli v televizních reklamách všimnout, T-Mobile svou vánoční nabídku telefonů postavil na zajímavých a cenově přiznivých Twist sadách s telefony, u nichž je v první řadě vyzdvihnuto polyfonní vyzvánění. Stejně jako Oskar, tak i T-Mobile má své favority: o těchto Vánocích jsou to Siemensy řady MC60 a A55. Zejména druhý model se může pochlubit cenou 1 999 Kč.

Hodnocení MobilManie: dobře, nové mobily se představují každý měsíc (cena Siemensu A55 je ale velmi slušná)

Je libo vánoční čaj?

Třešničkou na dortu je potom přítomnost andělů v barvách T-Mobilu na značkových prodejnách operátora. Pokud vám bude zima, určitě vás zahřeje pohár svařeného vína či šálek vánočního čaje, který vám naservíruje sličná hostestka od T-Mobilu.

Hodnocení MobilManie: chvalitebně, svařák se může hodit


Dále nás čeká Eurotel, který zlevnil všechny své telefony, uvedl Go kartu za šedesát korun a připravil soutěž o velmi lákavé ceny.

Témata článku: , , , , , Eurotel Dataphone III, Eurotel Smartphone, Eurotel Smartphone II, Motorola V300, Motorola V70, Nokia 2100, Nokia 3100, Nokia 3300, Nokia 3410, Nokia 3510i, Nokia 3650, Nokia 5100, Nokia 6100, Nokia 6310i, Nokia 6600, Nokia 6600 fold, Nokia 6600 slide, Nokia 6610, Nokia 6800, Nokia 7210,