Vánoce, vánoce přicházejí

Co si můžete dát letos od operátorů pod stromeček? V našem článku najdete kompletní přehled „starých“ a nových dárků, kterými můžete podarovat sebe i vaše blízké.
Co si můžete dát letos od operátorů pod stromeček? V našem článku najdete kompletní přehled dárků, kterými můžete podarovat sebe i vaše blízké.

EuroTel

V každé sadě Go si odnesete kromě běžného kuponu v hodnotě 500 Kč také další třístovkový. Ve speciálních vánočních sadách Go Wow, Go Chat a Go Tech najdete navíc náhlavní soupravu a v sadě Go Tuti hezký plyšový obal na mobil. V každé předplacené sadě Go navíc dostanete jednu kartu Go SIM zdarma. Nebude přednabita na 500 Kč a nebude mít aktivovanou záznamovou schránku.

Další dárek přichází pro tarifní programy – pokud si pořídíte jakýkoliv tarifní program, dostanete slevu 600 Kč na koupi jakékoliv sady Go.

Oskar

Oskar se plácnul přes kapsu a pokud si koupíte mobilní telefon z jeho nabídky společně s Oskartou, budete až do 28. února za volání do sítě Oskara platit pouhé tři koruny za hodinu. Poté Oskarta přejde na běžný tarif. Pokud si tedy pospíšíte, budete mít tři měsíce volání prakticky zadarmo.

Paegas

Paegas na rozdíl od EuroTelu nebo Oskara nenabízí hovorné zdarma nebo levnější volání – láká zákazníky věcnými dárky. Ke každé sadě Twist nyní dostanete batoh Reebok v ceně 1 249 korun; nabídka platí do vyprodání zásob. Ani noví zákazníci, kteří si pořídí tarifní program, nepřijdou zkrátka. Dostanou totiž náhlavní soupravu za symbolickou cenu jedné koruny. A pokud si koupíte ve značkových prodejnách Paegasu sadu hands free, můžete si ji zdarma nechat namontovat do auta.

Kromě toho má každý zákazník, který používá tarifní program Paegasu, 100 minut wapování každý měsíc; první sto ještě teď v listopadu, další stovku v prosinci. To aby si mohl „osahat“ Paegas ClickWAP.

Kdo z koho

Všichni operátoři samozřejmě zlevnili svoje telefony a předplacené sady – vše má jediný cíl: nalákat co největší počet zákazníků, ať už pasivních, či aktivních. Kompletní přehled všech vánočních dárků a slev najdete v článcích níže v sekci Související články.
Diskuze (4) Další článek: Oskarova sámoška: co umí a jak ji ovládat

Témata článku: , , Vánoce ??