Vánoční akce operátorů: kdo nadělí pod stromeček nejvíc (přehled článků)

Recenze routeru Asus WL-500g: jak na domácí síť s CDMA - Skype na Pocket PC: telefonování přes Wi-Fi je zdarma. Stihli jste všechno? Je tu pro vás přehled nejúspěšnějších článků minulého týdne.

Vánoční akce operátorů: kdo nadělí pod stromeček nejvíc? (oživeno)

Hodina hovorů zdarma každý den, 360 volných minut skoro zadarmo nebo telefon v sadě s předplacenou kartou za jednu korunu. Nejen těmito lákavými nabídkami nás chtějí letos nálakat operátoři k útratám za jejich služby.

 

Lahůdka: recenze smartphonu i-mate SP3i

Přístroj i-mate SP3i je malý výkonný smartphone postavený na operačním systému Windows Mobile 2003. Má fotoaparát, GPRS i Bluetooth. Nic vám to neříká? Možná pomůže, když budete vědět, že pod označením SDA ho prodává T-Mobile.

 

Recenze Panasonic X300: tak už to vyklop!

Mobilní telefony s otvírací i vysouvací klávesnicí určitě znáte. Už jste ale viděli mobilní telefon s vyklápěcím displejem, který vypadá jako miniaturní digitální videokamera? Přesně takový je Panasonic X300.

 

Telefon pod stromeček: který do 3 000 Kč je nejlepší?

Vánoce se nezadržitelně blíží, cenové akce jsou v plném proudu a nastává ten pravý čas na výběr vánočních dárků. Pokud chcete sebe nebo svého blízkého obdarovat mobilním telefonem, jistě vám přijde vhod náš rozsáhlý srovnávací přehled.

 

Samsung P510: má ji motorovou (recenze)

Necháváte raději rutinní práci strojům? A co takové otevírání véčkového mobilu, už vás unavuje? A co teprve ta dřina při zavírání. U Samsung P510 stačí jen lehce stisknou tlačítko a motorek vám ušetří tu námahu. Telefon se vám jistě zalíbí i po designové a funkční stránce.

 

Na první pohled: nový Sagem myX-8

Sagem chystá nový mobilní telefon myX-8. Bude se pyšnit zejména špičkovým displejem, zaujme ale i paměťovou kartou, přehráváním MP3 a nová bude i podpora Bluetooth. Sehnali jsme dostupné informace a spoustu obrázků.

 

Recenze routeru Asus WL-500g: jak na domácí síť s CDMA

Připojit se k internetu přes CDMA je jednoduché. Jak to ale udělat, když máte doma několik počítačů? Samozřejmě můžete využít router, ale jeho konfigurace pro použití s CDMA nebývá jednoduchá. Jednou z výjimek je router Asus WL-500g, který navíc nabídne i domácí připojení přes Wi-Fi.

 

Čerstvě upečený Alcatel One Touch 757

Alcatel oficiálně představil nový mobilní telefon s označením One Touch 757. Svými funkcemi se v podstatě neliší od současného modelu 756, nabízí však nový, přitažlivější design.

 

Skype na Pocket PC: telefonování přes Wi-Fi je zdarma

Skype je v současné době zřejmě nejoblíbenější komunikační program typu VoIP. Tvůrci importovali tento skvělý program i na platformu Windows Mobile. Stačí být v dosahu veřejné sítě a můžete dlouze telefonovat. Zdarma.

 

Nové Alcately OT 156 a 355: tak tohle bude levné

Eurotel rozeslal před chvílí tiskovou zprávu, ve které informuje o zrušení překladu portů (technologie PAT) u své služby Eurotel Data Express (CDMA). Získal totiž od organizace RIPE větší počet IP adres, nemusí tedy více počítačů "schovávat" pod jednou IP adresou.

Váš názor Další článek: Symbianový Panasonic X700: zpoždění

Témata článku: , , Alcatel One Touch 757, Panasonic X300, Sagem myX-8, Samsung P510, Pře, Stromeček, Strom, Domácí připojení, Str, Operátor, Vánoční akce, Hodina hovorů, Malý výkon, Přehled, Hodina hovoru