Vánoční nabídka O2: sleva až 4 000 Kč na nový mobil a 40 GB dat zdarma

Po T-Mobilu představilo jako druhý operátor svou vánoční nabídku také O2. Nabídka se opět nese v duchu podpory zejména paušálních mobilních služeb, ale také úspěšné internetové televize O2 TV. Zvýhodnění si operátor připravil také pro uživatele předplacených karet.

Základem nabídky pro uživatele mobilních paušálů je podobně jako loni zvýhodněná cena vybraných smartphonů při pořízení nového nebo prodloužení stávajícího tarifu. Do akce jsou letos zařazeny převážně smartphony značek Samsung a Huawei. Maximální možná výše slevy je 4 000 Kč a pohybuje se v závislosti na ceně zvoleného paušálu (čím dražší tarif, tím vyšší sleva na mobil).

Klepněte pro větší obrázek

Nejvyšší bonus ve výši 4 000 Kč získají zákazníci při pořízení nového tarifu Free+ Stříbrný a vyšší, jakéhokoli tarifu Neo nebo tarifu Free se 7 GB a více dat v O2 Spolu. Bonusy O2 připravilo také k ostatním tarifům i stávajícím zákazníkům. Přehled všech modelů, na které lze bonus uplatnit, včetně jeho výše, najdou zákazníci od 1. listopadu na stránkách O2.

Klepněte pro větší obrázek

Dárek dostanou také zákazníci, kteří si pořídí novou předplacenou Go kartu. Při každém dobití ve výši alespoň za 200 Kč získají zdarma balíček 5 GB dat na 7 dní. Data je potřeba vyzvednout na webu www.odmenazadobiti.cz. Akci je možné opakovat až do konce roku, tedy po dobu osmi týdnů. Maximálně tak lze získat 40 GB dat na dva měsíce za 1 600 Kč.

Chytrá televize na splátky

Další část vánoční nabídky už se týká služby O2 TV. Operátor nabídne od 1. listopadu chytrou 4K Ultra HD televizi Samsung s obrazovkou o velikosti 43 palců (108 cm) za zvýhodněnou cenu 199 korun měsíčně. Nabídku mohou využít všichni noví i stávající smluvní zákazníci O2 TV včetně těch, kteří využívají výhodnou kombinaci služeb v balíčku O2 Spolu. V tom navíc získají až do léta 2020 přístup k prémiovému obsahu na stanicích HBO zdarma.

Klepněte pro větší obrázek

Televizi Samsung si mohou ve vánoční nabídce pořídit také zákazníci nových tarifů Internetu HD, jejichž součástí je nově O2 TV Modrá se 34 kanály zdarma. Do vánoční nabídky O2 zařadilo tři nejprodávanější velikosti obrazovek: 43 palců (108 cm) za 199 korun měsíčně, 55 palců (138 cm) za 279 korun měsíčně a 65 palců (163 cm) za 359 korun měsíčně. Splátky jsou bez navýšení a jsou rozloženy na 48 měsíců. Vánoční nabídku O2 nepodmiňuje novým závazkem ani jeho prodloužením.

Diskuze (7) Další článek: Samsung naznačil, jak bude vypadat další skládačka. Displej přeloží jako véčko

Témata článku: , , , Zákazníci, Tarif, MOBI, GB data, Data, Sleva, TV, Žďár, Nabídka, Internet, Výše slev, Free, Samsung a Huawei, Nový mobil, Výše slevy