Verzo Kinzo: přichází Android s českou krví

Nová česká značka, české zákulisí, český design a operační systém Android. To je Verzo Kinzo, novinka, která se už za několik týdnů popere s konkurencí.
Kapitoly článku

VERZO Kinzo: nový smartphone s novým přístupem

Stalo se z toho téměř pravidlo. Pokaždé, když přichází na trh nové mobilní zařízení (nejenom mobilní telefon, ale například i tablet) a vůbec nezáleží na tom, zda pochází z dílen značky s dlouholetou tradicí nebo úplného nováčka, jsou tiskové zprávy plné silných slov. Každý tvrdí nebo se alespoň tváří, že přinese zásadní změnu do svého oboru či v něm navždy změní zažité pořádky. Tohle od značky VERZO nečekejte. Jsme noví, jsme tady a chceme, aby o nás bylo slyšet.

Nebudeme vám ovšem tvrdit, že na první pokus předěláme všechno, na co byli majitelé chytrých telefonů dosud zvyklí a donutíme Apple nebo třeba Samsung, aby v panice z našeho vstupu na trh svolávali porady a pořádali tiskové konference. Značka VERZO o sobě dává poprvé vědět právě touto zprávou a i když to není úplně obvyklé, chceme celému světu na úvod sdělit, že nejsme nejtenčí, nejrychlejší, nejlesklejší no zkrátka nejdokonalejší.

VERZO a komunita

Na stejném místě ovšem říkáme, že jsme a budeme jiní, že máme jasnou vizi a přesně víme, kam kráčíme. Značka VERZO dnes oficiálně oznamuje, že existuje a v následujících 6 týdnech nabídne všem milovníkům chytrých telefonů svůj první počin s názvem Kinzo. VERZO Kinzo v sobě odráží naši touhu vyrábět originální a neotřelé produkty s působivým, však přísně funkčním designem, produkty chytré, spolehlivé a hlavně otevřené.

Otevřeností máme na mysli snahu celé značky VERZO a každého dílčího produktu naslouchat hlasu svých uživatelů. VERZO Kinzo nebude v tomto směru výjimkou. My ve VERZO jsme generace odchovaná diskusními fóry a sociálními sítěmi neboli komunitami a víme, co dobře řízená a spokojená komunita dokáže. Proto bude každý produkt, který opustí továrnu VERZO, poskytovat velice úzké propojení značky a uživatele. Naše produkty budou svým uživatelům naslouchat.

Pokud se jim něco nebude líbit, my to budeme vědět, pokud si budou něco žádat, my to budeme vědět, pokud budou mít v souvislosti s modelem Kinzo nebo celou značkou VERZO nějaký sen, my budeme vědět jaký. VERZO Kinzo ovšem nebude sázet pouze na originální vzhled z dílny studia Novague nebo úzké napojení na svou komunitu. VERZO Kinzo přijde na trh rovněž s vlastní grafickou interpretací populárního mobilního operačního systému Android.

VERZO GUI a vstup modelu Kinzo na trh

VERZO GUI nevzniklo proto, abychom se násilím odlišili od zbytku světa, ale hlavně proto, abychom z Androidu dostali v rámci Googlem nastavených mantinelů maximum. A v tomto úsilí budeme pokračovat i v budoucnu. Kinzo tedy stojí na Androidu s VERZO tváří. Prodej modelu Kinzo bude zahájen na konci měsíce září, kompletní informace o našem prvním smartphonu včetně přesných technických parametrů, všech fotografií, 3D modelu, videí, všech features a samozřejmě prodejní ceny bude zveřejněn v druhé polovině září 2011.

Už nyní můžeme prozradit, že prodej bude zahájen právě v druhé polovině září online na oficiálním eshopu značky VERZO na stránce www.verzo.com. Odesílat budeme Kinzo do všech zemí naší mateřské Evropské unie a také USA. Další země budou na základě dokončení testů přidány v průběhu letošního a příštího roku. Počítáme se zeměmi Jižní Ameriky, Čínou, Ruskem a Blízkým východem. K přednostem modelu Kinzo a ostatně i všech dalších produktů značky VERZO bude patřit rychlý a pohodlný způsob reklamace.

Smartphone VERZO Kinzo vznikal v Evropské unii, pravým domovem mu však je a zůstane Česká republika. Za celým projektem stojí česká společnost a český tým designérů, vývojářů, projektových manažerů a kreativců. Projekt vznikl na zelené louce, nejde tedy o standardní způsob přejmenování existujícího produktu. Kinzo je unikátní a nebude mít na trhu žádné bratříčky. Výroba probíhá v dedikované továrně na Taiwanu.

Témata článku: Verzo, , , Verzo Kinzo, Česko, Násilí, Nový přístup, #Android, Česká společnost, První počin, Original design, Forever, The device, Oficiální eshop, Úzké propojení, Pohodlný způsob,