Vlajkové Realme X50 Pro míří do tuzemských obchodů. Sledujte českou premiéru

Mladá čínská značka Realme poprvé představila svůj letošní vlajkový smartphone Realme X50 Pro před čtvrt rokem. Nyní se konečně dostane do prodeje také na českém i slovenském trhu. Lokální premiéru výkonného zařízení můžete sledovat v úterý 26. května 2020 od 11 hodin ve videu v tomto článku.

Mimo dostupných paměťových a barevných variant nám výrobce potvrdí také oficiální cenovku pro český trh. Díky některým e-shopům, které již stačily novinku zalistovat, už víme, že telefon se bude prodávat v zelené a červené barvě, s nejvyšší dostupnou paměťovou konfigurací 12 + 256 GB a stát bude 20 990 Kč.

Zároveň půjde o první model této značky s podporou sítí nové generace 5G. Telefon obsahuje 6,4palcový Full HD+ OLED displej s vestavěnou čtečkou otisků a obnovovací frekvencí 90 Hz, procesor Snapdragon 865, čtyřnásobný zadní fotoaparát s primárním 64Mpx senzorem a baterii s kapacitou 4 200 mAh a ultrarychlým 65W kabelovým dobíjením.

Diskuze (1) Další článek: Z jiného soudku. Nintendo Switch Lite je hraní do kapsy, které neomrzí

Témata článku: Realme, , , , , Realme X50 Pro, Pro +, Mir, Premier, Tuzemský obchod, Zadní fotoaparát, Čínská značka, Značka, Telefon, #realme, Česká premiéra