Vodafone 3G na měsíc zdarma: podrobnosti o akci

Vodafone nabídnul možnost vyzkoušet jeho nové 3G na měsíc zdarma. Co tato nabídka obnáší? Pro koho je a jak ji aktivovat?

Vodafone včera s velkou slávou spustil 3G v Praze a Brně. V článku věnovaném tomuto tématu padla zmínka o možnosti vyzkoušení sítě pro obyvatele jmenovaných měst na měsíc zdarma. Podrobnosti ale chyběly, a tak s nimi přicházíme alespoň dodatečně…

Akce se jmenuje „Vyzkoušej si 3G mobilní internet v Brně a Praze“ a trvá od 1. dubna do konce června 2010. Může jí využít každý firemní i nefiremní, nový i stávající zákazník Vodafonu (vyjma zákazníků OneNet), který se dostaví na kteroukoliv prodejnu Vodafone v Brně a Praze. Tam stačí požádat o aktivaci. I když byla akce v některých sděleních označována jako „určená pro obyvatele čerstvě pokrytých měst“, operátor v tomto směru nebude aplikovat žádná omezení, akce se tedy můžete zúčastnit i pokud bydlíte mimo Prahu a Brno.

Každý zákazník si tuto Nabídku může aktivovat ve výše uvedeném období pouze jedenkrát. Akční nabídka není nic jiného, než datový tarif „Připojení na stálo“ se slevou 100 % na jeden měsíc společně s testovacím 3G USB modemem za následující cenu:

  • 77,- Kč pro stávající Vodafone zákazníky s dobrou platební morálkou
  • 77,- Kč plus 500 Kč vratná jistina pro nové zákazníky - občany ČR
  • 77,- Kč plus 5 000 Kč vratná jistina pro nové zákazníky – nerezidenty

Ode dne aktivace akční nabídky si zákazník může vyzkoušet mobilní připojení k internetu, a pokud s ním nebude spokojený, může jeho používání ukončit do 30 dnů od aktivace. V tomto případě je třeba vrátit SIM kartu a testovací USB modem bez jakéhokoliv poškození a v originálním balení s veškerým příslušenstvím a záručním listem. V tomto případě je zákazníkovi vrácena jak zaplacená jistina, tak i částka 77 Kč.

Klepněte pro větší obrázek 
Toto je modem, o kterém je řeč: Vodafone Mobile Connect flash K3765 (viz vodafone.cz)

Pokud má zákazník zájem službu Připojení na stálo nadále používat, po 30 dnech od aktivace se modem stává jeho vlastnictvím a po ukončení bezplatného období mu bude účtována plná částka dle platného ceníku. Tj. 525 Kč za měsíc, případně 472,5 Kč za měsíc s aktivovaným režimem „Po svém“ (FUP je 3 GB). Zákazník se tímto krokem rovněž zavazuje nadále používat datový tarif Připojení na stálo po dobu šesti měsíců ode dne aktivace nabídky.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Aktuální pokrytí Prahy a Brna podle mapy na stránkách operátora

Ještě jednou tedy odpovídám na několikrát položenou otázku: 3G Vodafone si v rámci této akce zdarma vyzkoušíte pouze v kombinaci s modemem, akci není možné aktivovat jinak, než na některém z obchodů Vodafone a internet na měsíc zdarma není možné vyzkoušet se stávající SIM-kartou.

Informace čerpány z www.Vodafone.cz

Diskuze (19) Další článek: T-Mobile: K nové smlouvě mobil a až 300 SMS zdarma

Témata článku: , , , , , , Žďár, Meš, Podrobnost, Záruční list, Plná část, Jistina, Plná částka, Zaplacená jistina, Měsíc, Voda,