Vodafone je oficiálním partnerem Ligy mistrů

Skupina Vodafone uzavřela tříletou smlouvu na sponzorství Ligy mistrů UEFA, jejíž další ročník startuje 12. září. Na základě smlouvy, která začala platit 1.července 2006, se z Vodafonu stává nejen oficiální partner, ale i oficiální mobilní síť Ligy mistrů UEFA.

Vodafone sponzoroval před Ligou mistrů fotbalový klub Manchestr United. „Jsme rádi, že se naše spolupráce s fotbalem posunula dalším směrem a že Vodafone nyní podporuje nejprestižnější mezinárodní klubovou soutěž. Pevně věřím, že v příštím ročníku se do ní probojuje i některý z českých fotbalových týmů,“ říká Vladan Crha, ředitel korporátní komunikace Vodafonu Česká republika.

V souvislosti s průběhem soutěže připraví Vodafone ČR na svém portále Vodafone live! také fotbalový speciál „Liga mistrů UEFA”. Od příštího týdne si tak zákazníci budou moci stáhnout aktuální zpravodajství, informace o týmech v Lize mistrů, výsledky jednotlivých zápasů nebo tématické fotografie a videozáznamy. Naleznou zde i textové on-line přenosy a získají možnost objednat si pravidelné zasílání SMS nebo MMS Magazínu. Zákazníci Vodafonu se také mohou těšit na soutěže o lístky na vybraná utkání Ligy mistrů.

Diskuze (2) Další článek: Startuje O2 extraliga 2006/2007

Témata článku: Part, Fotbalový klub, Příští ročník, , Voda, On-line přenos, Liga mistrů, UEFA, Mistr, Oficiální partner, Partner,