Vodafone Kamarádi: volání a SMS až na čtyři čísla zdarma

Vodafone bude mít od 1. února další zářez do kolonky „první na českém trhu.“ Do hry se vrátí Petr Čtvrtníček a čivava (tentokrát už bez sobích parohů), novinkou jsou další tři psí plemena.

Vodafone vychází z výzkumu, ve kterém zjistil, že 88% volání směřuje na čtyři telefonní čísla. Na tomto zjištění postavil svůj Program kamarádi, který ve stručnosti funguje takto: zaplatíte paušál, zvolíte až čtyři telefonní čísla v síti Vodafone a pak jim můžete celý měsíc volat a psát bez jakýchkoliv omezení.

Program kamarádi je určen pro stávající i nové nefiremní zákazníky a firemní zákazníky bez písemné smlouvy s tarify Nabito, Naplno, Řekni mi, Povídej, Nezavěšuj a Junior. Tito uživatelé si kdykoliv vyberou 1 až 4 čísla svých nejbližších v síti Vodafone a za měsíční poplatek podle následující tabulky volají a posílají SMS bez omezení. Volné minuty, případně zprávy nejsou pro aktivovaná čísla čerpána.

ČísloMěsíční paušálZe jedno číslo tedy zaplatíteCena za minutu volání, cena za SMS
1 číslo178,50 Kč178,50 Kč0 Kč
2 čísla226,10 Kč113,05 Kč0 Kč
3 čísla261,80 Kč87,27 Kč0 Kč
4 čísla285,60 Kč71,40 Kč0 Kč

 

Čísla ve skupině kamarádů je možné kdykoliv zdarma měnit, přidávat, či odebírat. Změna se projeví od dalšího zúčtovacího období, přidání zcela nového čísla se projeví okamžitě. Změny budou potvrzeny textovou zprávou.

Při aktivaci Programu kamarádi do 30.dubna 2007 získá zákazník automaticky 50% slevu z měsíčního poplatku na další 2 následující měsíce.

Podrobnější informace a podrobnou analýzu nové služby čekejte na MobilManii o dnešní půlnoci.

Diskuze (57) Další článek: Všechny Nokie brzy dostanou diamantový kabátek

Témata článku: , , Voda, Kama, Kamarád, , Volání, Žďár,