Vodafone má v srpnu dva zvýhodněné akční tarify. Jeden pro dataře, druhý pro ty, co hodně volají

Vodafone na druhou polovinu léta obnovil dva akviziční tarify, kterými chce přilákat nové zákazníky. Sjednat se dají výhradně online a jejich nabídka je časově omezena do 31. srpna 2022. Po tomto datu se parametry již aktivovaných tarifů nezmění, nové aktivace ale nebude možné provádět.

10 GB, 100 minut a ∞ SMS za 450 Kč měsíčně

První nabídka směřuje na ty, kterým měsíčně nevystačí malé jednotky gigabajtů dat, ale na druhou stranu se obejdou bez neomezených volných minut. Tarif s jednoduchým názvem Data 10 GB obsahuje 100 volných minut do všech sítí, neomezené SMS do všech sítí a 10 GB dat za paušál 450 Kč měsíčně. První měsíc od aktivace navíc bude mít zákazník jako bonus neomezená data.

Z ceníkového pohledu jde o kombinaci běžně nabízeného tarifu Mobilní připojení 10 GB se slevou 55 %, balíčku 100 minut do všech sítí se slevou 100 % a balíčku Neomezené SMS fér se slevou 100 %. Tarif s těmito zvýhodněními lze používat bez závazku libovolně dlouhou dobu. Pokud dojde k deaktivaci tarifu (např. kvůli neuhrazení faktury nebo na popud zákazníka), uvedené výhody za stejných podmínek nebude možné obnovit.

1,5 GB, ∞ minut a ∞ SMS za 297 Kč měsíčně

Druhá nabídka replikuje akviziční tarif nabízený v únoru letošního roku, parametry zůstávají identické. Tarif se soustředí na zákazníky, kteří tolik nevyužívají mobilní internet, ale klíčové jsou pro ně hlasové hovory a SMS. Tento tarif cílí hlavně na uživatele předplacených karet. Obsahuje neomezený objem volných minut i SMS do všech sítí a k tomu spíše symbolický 1,5GB datový balíček – to vše za měsíční paušál 297 Kč.

Po stránce ceníkové skládačky jde o běžný tarif Neomezené volání a SMS do všech sítí se slevou 57 % a k tomu „přihozený“ datový balíček 1,5 GB se slevou 100 %. Nabídka má háček v dostupnosti – je určena buď pro nové zákazníky, nebo zákazníky přecházející se svým číslem od jiného operátora, nebo zákazníky Vodafonu přecházející z předplacené karty na paušál. Stávající zákazníci s paušálem u Vodafonu by museli nejprve přejít se svým číslem k jinému operátorovi a pak se rychle vrátit. I tato nabídka totiž končí k 31. srpnu 2022.

Diskuze (37) Další článek: Motorola Razr 2022 se chystá i do Evropy. Má lepší displej, kloub a mnohem sympatičtější cenu

Témata článku: , , , , , , Tarif, Volné minuty, Zákazníci, Sleva, Datum,