Vodafone: nová jména a nové výhody pro předplacenky

Vodafone přejmenoval a vylepšil některé své předplacené karty. Jde spíše o drobné změny, tady je jejich rekapitulace.

Karta na míru -> Víkendová karta

V tomto případě jde pouze o změnu jména, ceny zůstávají stejné. Výhodou tarifu i nadále zůstává neomezené telefonování a SMSkování o víkendech do vlastní sítě, jestliže v pracovním týdnu bude provoláno alespoň 5 minut a odesláno 5 zpráv (kamkoliv). Volání vyjde na 6,50 Kč/min., SMS zpráva na 1,50 Kč.

Divoká karta -> Karta do sítě

Další změna jména, ale tou podstatnější novinkou je nedávné snížení ceny při volání do vlastní sítě v Programu Dvojka. Ten je výsadní výhodou téhle předplacené karty. Na dvě čísla v síti lze volat nově za 1,90 Kč/min. (dříve 2,38 Kč/min.). Tento tarif je výhodný na krátké hovory i na ostatní čísla u Vodafonu. Za minutu hovoru jsou účtovány 3 Kč. Při volání do ostatních směrů zaplatíte 7,50 Kč. SMS vyjde na 2,40 Kč.

Karta se vším všudy: vylepšení výhod

Karta se vším všudy je nejnovější předplacený tarif u Vodafonu. Karta se vším všudy byla výhodná zejména pro ty, kteří si dobili kredit v min. výši 300 Kč, poté bylo možno bezplatně volat, psát a datovat ve vlastní síti na 7 – 14 dní. Nově obdrží benefit také zákazníci, kteří dobijí kredit i menší částkou. Hovory do všech sítí vyjdou u tohoto tarifu na 4,90 Kč. Za textovou zprávu zaplatíte 1,50 Kč.

Dobitá částkaDárek do sítě VodafoneDélka trvání
200 – 299 KčNeomezené SMS7 dní
300 – 599 KčVolání, SMS a data7 dní
600 Kč a víceVolání, SMS a data14 dní

Vánoční Karta bez limitu stále v nabídce

Vánoční Karta bez limitu se měla původně prodávat jen do konce ledna, ale koupit se dá ještě dnes. Karta umožňuje neomezené hovory do vlastní sítě po první minutě. Navíc přináší balíček 100 zpráv do všech sítí na měsíc zdarma. Hovor do Vodafonu tedy vždy vyjde na 7 Kč. Minutová sazba do jiných sítí je paradoxně nižší a vychází na 3,50 Kč. Textová zpráva stojí 2,40 Kč.


Ke změnám v předplacených tarifech jsme požádali o komentář přímo Vodafone: „Předplacené karty s názvy Karta na míru a Divoká karta byly přejmenovány na Karta na víkend a Karta do sítě. V ceníku bude i dále uveden také původní název, aby bylo zřejmé, o kterou kartu se jedná. Díky této změně budou jednotlivé přednosti karet patrné už ze samotného názvu. Změna ceny u služby Program dvojka je platná k 15.3. a s přejmenováním přímo nesouvisí.“

Diskuze (50) Další článek: Jak zabezpečený je Android? Do prvního mrazu!

Témata článku: , , Původní název, Pře, Pro +, Nov, Minutová sazba, Ostatní směry, Vodafon Vánoce, Voda,