Všechny způsoby, jak dobíjet Eurotel Go

Nové způsoby dobíjení předplacených karet rostou jako houby po dešti. V minulém díle jsme se věnovali Oskartě, dnes stejně podrobně probereme všechny způsoby dobíjení Eurotel Go.

Jak zjistit výši zbývajícího kreditu

Go na rozdíl od ostatních našich předplacených služeb zobrazuje kredit přímo na displeji. Zbývající kredit tedy můžete hledat přímo tam a nebo v menu telefonu v části Poplatky.

Kde koupit dobíjecí kupon pro Go

Dobíjecí kupony můžete zakoupit ve všech prodejnách Eurotelu, v Go shopech, na poštách, ve vybraných novinových stáncích a u některých obchodníků s mobilními telefony. Dobíjecí kupon můžete také zakoupit v síti 234 bankomatů po celé ČR. Bankomaty jsou označeny logem Go. Vybrat si můžete ze standardních hodnot Go kuponu 300, 500, 1000  a 2000 Kč. Poté, co si v aplikaci na bankomatu vyberete požadovanou hodnotu, bankomat vám vytiskne lísteček s dobíjecím číslem.

Jak dobít Go s číslem dobíjecího kuponu v ruce

Prvním způsobem je automatický konverzační systém na Go lince *88 (volání je zdarma). Zde zvolíte třikrát jedničku, poté vám automatický systém sdělí vaše telefonní číslo. Nyní můžete stisknout 1 pro dobití čísla, z kterého telefonujete či 2 pro dobití čísla jiného.

Druhý způsob je také přes Go linku. Vaši či cizí Go kartu si totiž můžete nechat nabít od operátora Go linky. Tento způsob vás bude stát 15 Kč. Pro rychlé přepojení na operátora stačí pouze vytočit číslo *88 a stisknout 1 a 9.

Další způsob dobití je pomocí tzv. USSD kódu. V pohotovostním režimu stačí na vašem telefonu zadat pouze kód *102*14místný dobíjecí kód# (např.: *102*12345678901234#) a odeslat jej jako hovor. Tímto způsobem můžete také dobít Go kartu někomu jinému, a to tak, že zadáte kód *102*14místný dobíjecí kód*číslo Go karty# (např.: 102*12345678901234*0723123456#).

Konečně posledním způsobem je dobití přes internetové stránky www.mobilgo.cz, kde zvolíte nabídku Nabíjení a dál už se řídíte instrukcemi na stránkách. Na těchto stránkách můžete dobít jak svoji tak cizí Go kartu.

Jak dobít Go bez dobíjecího kuponu

Pokud vlastníte kartu CCS Kontakt, JuicePay či CityCard nebo máte svůj bankovní účet u eBanky, pak můžete svoji Go kartu dobít i bez nutnosti kupovat dobíjecí kupon. Učinit tak můžete přímo na stránkách www.mobilgo.cz, kde v nabídce Nabíjení naleznete příslušný odkaz na nabíjení bez kuponu. Dobít tak můžete jak svoji, tak cizí Go kartu.

Jak dobít Go někomu jinému

U Eurotelu umožňují všechny způsoby dobíjení, dobití vaší či kterékoliv Go karty.

Jak dobít Go ze zahraničí

V zahraničí můžete svoji Go kartu dobít všemi způsoby (včetně USSD kódu, viz výše), které jsou dostupné u nás, včetně dobíjení přes Go linku, kam je volání zdarma. Volat ale musíte číslo *101*+420267011188#. Dobíjet můžete, jak jinak, libovolnou Go kartu.

 

Diskuze (4) Další článek: Všechna data jako na dlani

Témata článku: , , , Euro &, Jak, Způsob, Euro, JuicePay, Eurotel Go