Vychází dubnový Computer: která on-line videopůjčovna je u nás nejlepší

  • Jaké moderní technologie využívají pokrokoví zubaři?
  • Seriál Programování pro děti
  • Rozhovor: zabezpečení objektů pomocí lidarů

On-line videopůjčovny si u nás v Česku oblíbili jen ti, kdo dobře rozuměli anglicky. Dabovaných nebo otitulkovaných filmů a seriálů bylo zkrátka málo. Situace se však za poslední rok výrazně zlepšila, a tak nastal nejlepší čas všechny znovu vyzkoušet.

Papírový výtisk až domů, rychlá platba kartou!

Aktuální vydání Computeru si nově můžete koupit přímo v našem iKiosku, pohodlně zaplatíte kartou a časopis vám do dvou dnů dorazí až domů.

Čtenáři papírové i elektronické verze tentokrát získají plné verze programů v celkové hodnotě 1 340 Kč. Zajímavá je i roční plná verze českého správce hesel Sticky Password zdarma, a možnost zakoupení doživotní licence se slevou dokonce 72 %! Místo původní ceny 3 590 Kč tak ti, kdo chtějí být v bezpečí, zaplatí jen 990 Kč. A to je příjemné, neboť řada konkurenčních programů hromadně přechází na předplacený režim. Nechybí přístup do C-zóny s bonusovým redakčním materiálem.

  • IOBit Smart Defrag
  • Wise Registry Cleaner Pro
  • Ashampoo Undeleter

Předplaťte si Computer a získejte dárek

Při objednání papírového předplatného získáte hned dvě vydání za rok zdarma. Časopis vám dorazí o dva dny dříve až do vaší schránky.

Chcete-li číst časopis na PC, můžete jej zakoupit za 71 Kč v našem iKiosku.

Soutěž o odolný telefon iGet

V novém Computeru najdete soutěž o odolný mobil iGet Blackview GBV6800.

Reportáž: veletrh MWC

Tradičním veletrhem v Barceloně sice hýbaly ohebné displeje, kterým se věnujeme v samostatném článku, nechyběla však spousta zajímavých premiér. Byli jsme u toho.

Klepněte pro větší obrázek

Trendy: IT ve zdravotnictví: elektronizace českého zdravotnictví

Moderní technologie se nevyhýbají takřka žádným oblastem a v mnohých nahrazují lidskou práci. To se týká i zdravotnictví. Například dříve zdlouhavou činnost zubních techniků nyní dokáže zastat 3D skener s frézkou.

Klepněte pro větší obrázek

Seriál programování elektroniky: jak odeslat data tam, kam už Wi-Fi nedosáhne

Wi-Fi není jediný bezdrátový protokol elektrokutilů. E-shopy nabízejí celou armádu pochybných i kvalitních rádiových vysílačů operujících také na kmitočtech 868 MHz a 433 MHz.

Klepněte pro větší obrázek

Trendy: Programování pro děti: Baltík

Programovací jazyk Baltík se stal populárním na přelomu tisíciletí a dodnes je oblíbený ve školách nebo v různých zájmových kroužcích. Nabízí ucelené základy pro ty, kteří chtějí začít s programováním, stejně tak ale může vyhovovat i pokročilejším.

Klepněte pro větší obrázek

Technologie: Jak přivést optiku až do domu a bytu

Budoucnost patří jednoznačně optice, ta však obvykle končí na hranici pozemku nebo ve sklepě bytového domu. Zbytečně.

Rozhovor: zabezpečení prostřednictvím lidarů

Lidary se v současnosti dostaly do povědomí veřejnosti hlavně jako součást výbavy autonomních vozidel. Možnosti jejich využití jsou však mnohem širší. Sloužit mohou například při zabezpečení nebo sledování různých areálů.

Klepněte pro větší obrázek

Časová osa: historie společnosti Xerox

Název společnosti Xerox slouží dodnes jako synonymum pro kopírování. Americká společnost ale nestojí pouze za krabicemi umožňujícími ofocení dokumentů. Za více než sto let existence přišla s celou řadou inovativních vynálezů.

Téma: On-line videopůjčovny

Ve videotékách dostupných českému uživateli jde koupit, půjčit nebo přehrát za předplatné přes 20 tisíc titulů. Postupně odpadá i problém chybějící lokalizace, takže legálnímu sledování filmů už takřka nic nebrání.

Klepněte pro větší obrázek

 


Dále jsme vyzkoušeli programy pro správu hesel. Velmi často si píšete o doporučení notebooku s cenou okolo 10 000 Kč, a tak jsme jich do testu pozvali hned devět, a to jak s displeji 13,3/14", tak i tradiční 15,6".

V druhém testu probíhalo intenzivní vážení: vyzkoušeli jsme 10 osobních vah, které předávají naměřené hodnoty do vašeho mobilu.

Elektronickou verzi časopisu Computer si můžete koupit v naší mobilní aplikaci pro iOS a pro Android, anebo si jej rovnou předplatit na celý rok za zvýhodněnou cenu. Chcete-li číst časopis na PC, můžete jej zakoupit za 71 Kč v našem iKiosku.

Máte připomínky k obsahu Computeru nebo tipy na články, které by vás zajímaly? Diskutujte s námi na Facebooku a sledujte nás na Instagramu.

Váš názor Další článek: Řada Huawei P30 je v ČR levnější než jinde v Evropě. Dobře zvažte výběr paměti

Témata článku: , , , , , , , , , Videopůjčovna, Činnost, Časopis, Computer, Synonymum, Česká republika, Programování, Moderní technologie, Xerox, Objednání, Sklep, Historie společnosti, Tisíciletí, Lidaru, Dubno, Zabezpečení objektů,