Vychází Mobility 12/08: ušetřete za mobilní data

Devět testů, přehled dualSIMů, velké srovnání datových tarifů a stále rozdáváme mobily k předplatnému!

Klepněte pro větší obrázek

Nové Mobility 12/08 můžete nyní zakoupit na stáncích. Pokud se nevyznáte v nabídce datových tarifů našich operátorů, přijde vám vhod jejich velké srovnání, správnou volbou ušetříte i stovky korun za připojení. Opět nechybí zásoba tipů na užitečný software, nachystali jsme přehled plánů Nokie pro příští rok i tipy na využití Nokia PC Suite a další zajímavá témata. Nenechte si ujít testy Xperie a skvělého Sony Ericssonu F305!

Testy: Sony Ericsson T700, Emporia Life, Sony Ericsson F305, Samsung F480, Sony Ericsson Xperia X1, Asus P565, LG KB770, HTC S740.

Unikátní akce pro nové předplatitele

Chcete si předplatit Mobility? Chcete získat telefon, který můžete někomu dát třeba na Vánoce? K předplatnému nabízíme i předplacené karty. Více informací o akci najdete v časopise na stranách 50 a 51.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Předplatné Mobilit ještě nebylo nikdy výhodnější. Nabídka mobilního telefonu k dvouletému předplatnému platí pro prvních 100 přijatých a zaplacených objednávek. Nabídka předplacených karet k Mobilitám s Katalogem mobilů platí do vyčerpání zásob.

Mobilitami 12/08 lze prolistovat již nyní. Pokud máte připomínky nebo pochvaly k aktuálnímu vydání, sdělte nám je ve fóru. Pokud nechcete na nové Mobility čekat, můžete je mít o pár dní dříve, stačí si je předplatit - klasicky nebo levněji elektronicky.

Diskuze (3) Další článek: Nebyli jste v New Yorku? Zkuste Google Earth

Témata článku: , Asus P565, Emporia Life, Emporia Life Plus, HTC S740, LG KB770, Samsung F480, Sony Ericsson F305, Sony Ericsson T700, Sony Ericsson Xperia X1, Data, Mobil Data, Mobil, MOBI, Užitečný software, Dvouleté předplatné