Vyhlášení výherců nevyhlášené soutěže o nejlepší diskutéry na MobilManii

Rozhodli jsme se, že čas od času budeme odměňovat nejaktivnější účastníky diskusí a přispěvatele do Poradny na MobilManii. Vítěz z diskusí získá půlroční předplatné Mobilit, nejlepší přispěvatel do Poradny vyhraje předplatné časopisu na celý rok. Do soutěže však budeme řadit pouze čtenáře, kteří nevystupují anonymně a nestydí se za svoji e-mailovou adresu.

Probrali jsme statistiky diskusí a zjistili, že cenu pro nejaktivnějšího diskutéra získávám já. Dobře, členové redakce jsou ze soutěže vyloučeni, takže ani druhý Petr Broža se nemůže těšit na výhru. První skutečný čtenář, pokud pominu SaTaNa8210, který nemá e-mail a tím ani šanci na výhru, je nick Já Osobně. Ten je však první také v Poradně a protože jsme se rozhodli ocenit vždy dva různé čtenáře, Já Osobně získá roční předplatné Mobilit. Na dalším místě v diskusích je Thomas Hall, který se může těšit na půlroční předplatné časopisu.

Oběma výhercům posílám e-mail s podrobnostmi na adresu, kterou uvádějí v diskusích a v Poradně. Jestli není funkční, výhru získá další diskutér v pořadí.

Diskuze (110) Další článek: Oskarův WAP vám nyní doporučí restauraci nebo slečnu

Témata článku: Soutěž, Vyhlášení, Disk, MOBI, Mobil, Petr Broža