Vyhrajte s T-Mobilem nový Sony Ericsson C702

Před dvěma měsíci jsme přinesli zprávu o vydání druhého čísla úspěšného herního magazínu Frag, který vydává mobilní operátor T-Mobile. Nyní přichází na řadu další vydání tohoto magazínu, které je opětovně spojeno se soutěží o zajímavý mobil.

Časopis Frag je zaměřen na java hry a jejich recenze. Čtenář má možnost si po zhlédnutí recenze danou hru rovnou objednat a nezáleží přitom, jakého operátora vlastní. Zákazníci T-Mobilu ovšem mají výhodu, že jejich objednávka se uskutečňuje prostřednictvím běžné SMS a zaplatí pouze za samotnou hru, žádné poplatky za data. Klienti ostatních tří operátorů musí objednávku provést formou Premium SMS (většinou za 89 Kč) a svému operátorovi zaplatí ještě za přenos dat při stahování vybrané hry.

Jestliže máte o tento časopis zájem, tak stačí navštívit prodejnu T-Mobile, kde je k dispozici zcela zdarma. Pokud se vám nechce opustit pohodlí domova nebo máte značkovou prodejnu daleko, můžete si aktuální vydání časopisu objednat pomocí elektronické pošty a to na adrese objednavka@frag.cz, kde stačí pouze uvést vaše poštovní údaje pro bezplatné doručení. Ovšem pozor, elektronické objednávky jsou určeny pouze pro prvních tisíc zájemců.

A teď se dostáváme konečně ke slibované soutěži, která je určena všem zákazníkům T-Mobilu, kteří si během července objednají libovolnou hru uveřejněnou v posledním vydání magazínu Frag. Tito zákazníci jsou poté automaticky zařazeni do osudí o mobilní telefon Sony Ericsson C702. Podrobnosti o tomto přístroji najdete v Katalogu mobilů.

Váš názor Další článek: O2 spouští svůj vlastní komunitní portál

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , Sony Ericsson C702, T Mobil, Mobil, T - Mobil, Nov, Eri, MOBI, Son