Vylepšená verze Huawei Watch GT 2 Pro změří EKG. Náramek Band 6 Pro i teplotu

Huawei včera kromě smartphonů P50 a P50 Pro představilo i chytré hodinky Watch GT 2 Pro ECG a náramek Band 6 Pro. V případě hodinek může být číslování pro někoho trochu matoucí, jelikož firma již nabízí hodinky Huawei Watch 3. Tato verze však odkazuje na starší model s tím, že jako bonus nabízí měření EKG. V telefonu si pak budete moci procházet natočené záznamy.

Jinak jsou hodinky totožné se základní verzí z loňského roku, s kruhovým 1,39“ AMOLED displejem krytým safírovým sklíčkem a tělem z titanu. Nechybí snímač srdečního tepu, okysličení krve a hodinky zvládají i měření spánku a stresu. Kromě toho dokáží trackovat více než 100 sportovních aktivit. Hodinky překvapivě stále běží na starším systému LiteOS, nikoliv novém HarmonyOS.

Náramek Huawei Band 6 Pro je víceméně rovněž totožný jako základní verze prodávaná u nás včetně designu, 1,47“ displeje i schopnosti měřit srdeční tep, kyslík v krvi, stres či spánek. To vše s dvoutýdenní výdrží. Nový Pro model však dostal novinku v podobě měření tělesné teploty.

Obě zařízení jsou primárně určená pro čínský trh. Vylepšené hodiny Watch GT 2 Pro startují na 3088 juanech (cca 12 600 Kč). Náramek Band 6 Pro je dostupnější s cenou 449 juanů (zhruba 1 900 Kč). Stále však existuje možnost, že se odstupem času začnou prodávat i v EVropě.

Nedávno představené Huawei Watch 3:

Zdroj GSMArena

Diskuze (6) Další článek: Vivo Y72 5G je stylový telefon pro mladé hráče. 5G je přípravou do budoucna

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , , Vylepšená verze, Teplota, Watch GT, Verze, Náramek, Band, Huawei Band, Huawei Watch, Evropa, Huawei Watch GT, Pro +, Watch,