Vylepšete si Alcatel OT 30x a Siemens C35i

Výměnné kryty dokážou mobil velmi dobře ozvláštnit. Dnes si je už nemění jen majitelé Nokií, ale také mobilů Alcatel One Touch 302 a 303 nebo Siemens C35i. U C35i si můžete navíc převléknout sami kompletně i celý mobil.

Vyměnit kryt na mobilech Alcatel řady 302 (303) není žádný problém. Prostě jej na jedné straně uchopíte a vyloupnete. Testované kryty BVcom, zapůjčené od firmy Ramex, sedí dobře a nikde nevržou. Ostatně, právě odolnost proti vrzání se projeví případně až časem, nikoliv týdenním testováním. Cena krytů je docela příznivá a protože na trhu originální kryty Alcatelu nejsou prakticky k dostání, jsou kryty BVcom poměrně zajímavou náhražkou. A uznejte, nevypadají špatně.

Novinkou jsou také kryty pro Nokii 5110, které připomínají model 6210. Pravda, ještě mobilu přebývá anténa, ale i na to je lék. Výměna na Nokii 5110 je opět velmi jednoduchá a stejně jako u Alcatelů ani zde neztrácíte výměnou záruku.

A konečně posledním testovaným krytem je kabátek pro Siemens C35i. Zde je výměnna složitější a ztrácíte při ní záruku. Návod na výměnu jsme již na MobilManii popisovali.

Přehled všech barevných kombinací popisovaných krytů najdete na webu Ramexu. Jejich ceny se pohybují mezi třemi až čtyřmi sty korunami. Poznamenávám jen, že jde o kryty barvené, nejsou tedy přímo vyrobeny z barevného plastu. Z toho tedy plyne i jejich větší náchylnost na poškrábání a tím i vyšší opatrnost při zacházení s mobilem.

 

Diskuze (17) Další článek: Přestane Ericsson vyrábět mobily?

Témata článku: Alcatel, Siemens, , Siemens C35i