Vynikající prohlížeč ThunderHawk ve verzi pro Symbian S60

Zatímco pro uživatele smartphonů s operačním systémem Windows Mobile je společnost Bitstream vcelku známým hráčem na trhu s aplikacemi, uživatelé symbianových smartphonů zatím neměli tu čest. To se ale mění s příchodem internetového prohlížeče ThunderHawk na platformu Symbian S60.

   
Splash screen • volba přístupového bodu • registrační formulář • nastavení

Migrací z Windows Mobile má ThunderHawk obrovskou výhodu v přehlednosti díky použití malého fontu. To také činí z ThunderHawk jednoho z největších konkurentů dnešním špičkám, především pak Opeře Mini. Jednu zásadní nevýhodu ale má – je totiž placený a to jej staví až na nižší pozice mezi aplikace typu NetFront či Opera.

   
Kontextové menu • oblíbené • klasické zorazení • zobrazení s miniaturou

Aby byla zajištěna kompatibilita s jednoduššími internetovými skripty, může se ThunderHawk identifikovat jako Internet Explorer, Mozilla nebo Netscape. Přinejmenším zajímavou funkcí je možnost zminiaturizovat obrazovku a rychle se tak přesouvat v jejím obsahu. Po nalezení příslušné polohy na stránce se pak stiskem klávesy přepnete zpět do standardního prohlížení.

Před použitím budete vyzváni k zadání registračních údajů. Když jsem však zadal registrační údaje do formuláře, celá aplikace mi spadla a nebylo tak možné otestovat všechny její možnosti. Třeba budete mít více štěstí. Testovací verzi aplikace ThunderHawk najdete na domácích stránkách programu. V případě, že byste se rozhodli aplikaci zakoupit, pak vás roční licence vyjde na 49,95 USD.

Diskuze (11) Další článek: Eurotel v lednu změní tarify v síti Tip

Témata článku: Prohlížeč, Pro +