Výrobce začíná intenzivně lákat na OnePlus 6. Bude voděodolný a vykousnutý

Čínská značka OnePlus uvádí své vlajkové modely tradičně v ročním intervalu a premiéra se obvykle odehrává v polovině roku. Letos začal výrobce lákat na sociálních sítích na svůj připravovaný model OnePlus 6 už na začátku dubna, což znamená, že odhalení novinky se blíží.

Klepněte pro větší obrázek
OnePlus 6 se zatím tajemně skrývá pod modelem 5T

Oficiálně o smartphonu zatím nevíme nic konkrétního, ale z dostupných vizuálů a krátkých teaserů si můžeme leccos domyslel. Nová generace OnePlus by už například měla být voděodolná, což byl snad jediný parametr, ve kterém čínský výrobce ztrácel na konkurenci. S tím má souviset i změna materiálů – telefon nově místo kovu vsadí na sklo nebo keramiku.

Po stránce hardwaru půjde opět o nekompromisně vybavený model s procesorem Snapdragon 845, až 8 GB operační paměti, 256GB vnitřním úložištěm a 6,3palcovým širokoúhlým Full HD+ displejem s vyříznutým vrchním okrajem. Přesné datum premiéry OnePlus 6 zatím nebylo stanoveno, nejnověji se spekuluje o 18. květnu.

Zatím posledním modelem značky je valentýnská edice OnePlus 5T:

Diskuze (3) Další článek: Apple v nesnázích: iPhone X už neláká, OLEDy iPhonů Xs nevyrobí LG ale Samsung

Témata článku: Oneplus, , , , , , , , Jediný parametr, Čínská značka, Sociální síť, Roční interval, Krátký teaser, Vlajkový model, Model, Přesné datum, Výrobce, Vnitřní úložiště, Vybavený model, Nová generace, Poslední model, Čínský výrobce, Připravovaný model, May, Značka oneplus