Vytvořte si vlastní N-Gage hru

Nokia bere znovuzrození platformy N-Gage opravdu vážně. Nespoléhá se jenom na vlastní hry, ale všem hráčům nyní připravila možnost, jak si upravit hru k obrazu svému. Bude to možné pomocí aplikace nazvané Yamake. Vše by mělo fungovat tak, že do vybraných jednoduchých her si budou moci hráči přidávat vlastní multimediální obsah, jako jsou obrázky, zvuky, videa či texty.

Klepněte pro větší obrázek

Nokia zatím neukázala, jak přesně si takovou jednoduchou hru představuje, obecně by ale mělo o jednodušší hry, jakou jsou například obrázkové kvízy. Slíbeno každopádně zůstává, že takto vylepšené hry půjdou sdílet a hrát s ostatními hráči. Jedním ze způsobů sdílení je N-Gage Arena, Nokia ale doufá, že sdílení a výměna her začne fungovat i v rámci Yamake komunity, která se snad časem vytvoří.

Kromě tvorby vlastní hry se můžete těšit i na nové N-Gage hry od společnosti Glu. Speed Racer jsou arkádové závody aut, v Super Slam Ping Pong musíte porazit všechny soupeře ve stolním tenisu a v Dark Knight se dostanete do role Batmana, který musí vyčistit město Gotham od všech kriminálních živlů v čele s Jokerem. Těšte se na speciální chvaty a řadu užitečných zbraní pro eliminaci nepřátel.

Uvolnění několika svých her pro N-Gage oznámil také Gameloft. Jedná se o tituly Brain Challenge, Dogz, Midnight Pool 3D, Block Breaker Deluxe, Asphalt 3: Street Rules a Brothers in Arms 3D.
Zdroj: N-Gage, Glu, Gameloft
Diskuze (1) Další článek: Speciální brýle pro čtení displejů na slunci

Témata článku: , , Nokia N-Gage, Pool, Joker, Dark Knight