Vyzkoušejte si služby T-Mobilu na vlastní kůži

T-Mobile přichází s poměrně zajímavou myšlenkou prezentovat služby zákazníkům ještě předtím, než si je koupí. K těmto prezentacím budou sloužit tzv. data showrooms.

Co se můžete dozvědět?

Data showrooms jsou zatím jen dvě, jedna v Praze u stanice metra Pražského povstání v budově Centrotexu a druhá v Ostravě v ulici 28. října (ta se otevře až za týden). Jejich program je každý měsíc soustředěn na jiný typ služeb. Zatímco v dubnu šlo o GPRS a služby s tím spojené, květen bude ve znamení SMS služeb jako Moje Info, SMS Connect, SMS Direct či privátní SMS brána. V červnu se pak mohou návštěvníci T-Mobile data showrooms těšit na Location Based Services neboli na služby založené na lokalizaci telefonu (konkrétně T-Mobile Locator, Navigátor a s ním spojený SIM toolkit).

Celá prezentace se skládá vždy ze dvou částí – teoretické a praktické. První část se koná v prezentační místnosti (v Praze) vybavené projektorem a širokoúhlou plazmovou televizí. Druhá část v místnosti vybavené notebooky a telefony. Konkrétně se jedná o počítače IBM T30 s procesory Pentium IV a telefony Siemens S55, Sony Ericsson T68i a v neposlední řadě také T-Mobile MDA.


Data showroom obrazem

Zatímco v teoretické části se zákazníci mohou dozvědět, co vlastně jednotlivé služby znamenají, jak je mohou při své práci využít a co by jim případně mohli přinést za úspory, tak praktická část se zaměřuje na pochopení fungování služeb a reálné vyzkoušení jejich použitelnosti. Pokud takový zákazník například nikdy nepsal e-mail přímo na telefonu pomocí wapového klienta, tato služba mu sice může připadat jako relativně výhodná, nicméně praktická zkouška psaní delšího e-mailu ho může přesvědčit o tom, že se možná vyplatí použít jiné řešení.

Kudy vede cesta?

Jak se do data showrooms dostat? Pokud vás přímo nekontaktuje obchodní zástupce T-Mobilu, tak se můžete sami objednat na bezplatné telefonní lince 800 73 73 73. Prezentace se konají vždy od 9:00 a od 13:00 každý všední den vyjma pátků, které jsou určeny pro interní školení zaměstnanců. Pondělí až středa je vyhrazeno pro všechny zákazníky a ve čtvrtek se konají speciální prezentace pro klíčové zákazníky.

Diskuze (15) Další článek: T-Mobile: získejte dvojnásobek volných minut zdarma

Témata článku: , , Siemens S55, Sony Ericsson T68i, T - Mobil, Praktická část, Pražské povstání, Povstání, MOBI, Mobil, T Mobil