Vyzkoušejte totální pařbu pro N7650 a to zdarma

Dost bylo červíků, nyní je čas na malé hlemýždě. Alespoň podle ohlasu, který vyvolala hra Snails na platformě PocketPC. Nyní je připravena její portace na N7650 potažmo N3650 a první beta-verze je zdarma.

Snails

Mezi nejzábavnější hry, které na PC existovaly a stále existují, můžeme zařadit i tu s titulem Worms. Komando malých červíků uchvátilo spoustu hráčů svou jednoduchou zábavou, kterou mohli sdílet s několika dalšími hráči – a to po síti nebo u jedné klávesnice.  S vývojem jiných hráčských platforem se hra dostala i na ně. I když v mírně pozměněné podobě.

   
Ukázky ze hry

Červíky vystřídali malí hlemýždi, ale v jádru zůstává stále stejná. Spousta zbraní a zábavy. Na kapesních počítačích řady PocketPC si dokonce vysloužila titul Nejlepší akční hra roku 2002 a to je už slušná vizitka. Nyní stejná společnost, která má na svědomí zmíněnou hru roku, připravila její portaci na stále oblíbenější mobilní telefon Nokia 7650. Samozřejmě, že bude fungovat i na ostatních mobilech využívající platformu řady 60.

Hra je v současnosti ve stavu beta, což má svou výhodu. Můžete si ji stáhnout, na rozdíl od uživatelů PocketPC, úplně zdarma. Najdete sice pouze tři levely, ale nebude chybět pěkná řada zbraní. Výrobce ovšem doporučuje vše zálohovat, z čehož můžeme odtušit, že beta bude asi v dost ranném stádiu vývoje. Pokud máte zájem – hru najdete zde. 

Diskuze (7) Další článek: Vánoční melodie pro vaše mobily zdarma!

Témata článku: Nokia, , Nokia 7650, Stejná společnost, Žďár, Pro +, Total, Komando, Hra roku, Červík, Pěkná řada