WAP prohlížeč Ericssonu pro Palm

Kdo chce sledovat WAP servery přes větší displej Palmu má příležitost využít zdarma program z dílny Ericssonu.
Kdo chce sledovat WAP servery přes větší displej Palmu má příležitost využít zdarma program z dílny Ericssonu. Původní wapový prohlížeč Ericssonu upravila švédská firma AU-Systems a nabízí ho k volnému stažení u sebe na webu. Prohlížeč jede na Palmu IIIx nebo Palm V, v nabídce firmy jsou i varianty pro Windows CE a EPOC.

Hlavní výhodou wapových prohlížečů pro kapesní počítače je využití větší plochy obrazovky než na titěrném mobilním telefonu, navíc stačí mít tento počítač a mobilní telefon schopný se s takovým počítačem domluvit. Není nutné čekat ve frontě na 7110 a můžete ochutnat WAP již nyní. Popravdě WAP na Palmu či Windows CE je užitečnější, lépe se konfiguruje, lépe se čte a ovládá. Nevýhodou je jen více přístrojů, které na sebe směřujete infraporty. Řešení s mobilem jako je 7110 je pro ty, co nevyužijí kapesní počítač a chtějí mít Internet opravdu jen v jedné ruce. S Palmem jste stejně mobilní a také můžete internetovat z posedu uprostřed lesů, jen je to trošku pohodlnější.

Tím, že tento prohlížeč byl adaptován z telefonů Ericssonu, máte jisté záruky, že stránky zobrazené v tomot prohlížeči na Palmu budou velmi blízké tomu, co později uvidíte na Ericssonovi, až se jeho WAP telefony objeví.

Váš názor Další článek: Gates uvede nový systém Windows CE

Témata článku: Palm, , , , WAP, Eri, Pro +, Prohlížeč