Wapujte s Eurotelem konečně za korunu

Eurotel připravil spoustu novinek: chcete wapovat za pouhou korunu? Nudíte se a hledáte nové zábavné hry? To a ještě něco navíc najdete na wapovém portálu Juice.

Wapujte za kačku

Jste-li zákazníkem společnosti Eurotel, můžete využívat informace a služby mobilního portálu Juice pomocí technologie WAP a platit pouze 1 korunuza minutu prohlížení mimo špičku (u předplacených služeb Go od 16:00 do 8:00 hod. + víkendy, u smluvních zákazníků od 20:00 do 8:00 hod + víkendy).

Tato nabídka platí od prvního února do třicátého dubna letošního roku.

Nebe v plamenech

Wapový portál Juice společnosti Eurotel v spolupráci s firmou Illussion Wireless uvádí od 15. ledna 2002 novou wapovou akční hru Nebe v plamenech. Jedná se o simulaci leteckého souboje v dvojrozměrném prostoru v jednotné letové výšce. Úkolem hráče je sestřelit co nejvíc nepřátelských letadel. Hráč si může zvolit typ letadla, měnit směr a rychlost, změnit nastavení palebních střel a zjistit polohu nepřátelských letadel. Hru může hrát proti sobě současně více hráčů. Své zkušenosti a dojmy si mohou sdělovat na herním chatu. Žebříček hráčů se dělí do několika kategorií od nejlepších jako Rytíř, Lovec, Střelec po méně úspěšné jako Terč a Podzemní rytíř. Tuto hru naleznete na mobilním portále Juice pod hlavním menu Juice Zábava a následně položka Hry.

Lovci pokladů

Jako další novinku v oblasti her uvádí od 1. února 2002 novou wapovou interaktivní strategickou hru Lovci pokladů. Úlohou hráče je najít poklady v moři, bezpečně je dovézt do přístavu a vyměnit si je za skutečné výhry. Hráč má k dispozici loď s posádkou, kterou tvoří 3 potápěči s omezenou životností. Jednotlivá políčka moře se odkrývají tím, že hráč vysílá své potápěče do hlubin. Jejich cestu ztěžují miny a nepřátelské lodě.

Hráči mezi sebou soupeří o poklad, můžou si přes chat dohadovat strategické partnerství mezi jednotlivými loděmi, vyměnit zkušenosti a  tipy. Na důležitou změnu ve hře jsou upozornění krátkou textovou správou SMS.

Superliga

Mobilní portál Juice uvádí novou wapovou zajímavou a zábavnou hru pro fanoušky hokeje a fotbalu. Hra Superliga probíhá v reálném čase se skutečnými fotbalovými nebo hokejovými sportovci. Cílem hráče ve hře je sestavit sportovní tým z nabízených  sportovců působících  v  dané sportovní lize. Hráč získá největší počet bodů za správný odhad výsledků sportovních utkání. Body jsou přepočteny podle výsledků sportovců, které si vyberete do týmu.

Svůj tým si můžete sestavit z následujících sportovních lig:

  • Česká fotbalová Gambrinus liga,
  • Německá fotbalová Bundes liga,
  • Český Telecom Extraliga Ledního Hokeje,
  • Kanadsko-Americká hokejová liga NHL,
  • Národní hokejová mužstva ze Zimních Olympijských Her 2002.

Součástí hry je také tipování výsledků jednotlivých zápasů v kategorií Supertip.

Zimní Olympiáda 2002 v Salt Lake City

Portál Juice bude v průběhu zimních Olympijských her 2002 poskytovat kompletní výsledkový servis, rozšířené hokejové zpravodajství, informace z českého tábora, aktuální dění z místa her – skandály a zajímavosti, chat v chatovací místnosti „Saltlake“. Přístup do této chatovací místnosti je také přes krátké textové správy SMS. Díky Juice můžete český reprezentační tým sledovat z kteréhokoliv místa v jakýkoliv čas.

Všechny tyto informace najdete na wapovém portále Juice  pod hlavním menu Sport a následně Olympiáda 2002 a přes Juice Easy (*#111*).

Diskuze (28) Další článek: 170 nových bankomatů pro dobíjení Twistu

Témata článku: , , , Euro, Zimní olympiáda, WAP, Extraliga, Správný odhad, Euro &, Součást hry