WhatsApp škrtá starší verze Androidu a iOS, mobilní Windows končí úplně. Jak zachránit historii?

WhatsApp lze používat na řadě zařízení, ale podporu nelze udržovat donekonečna, a tak se chystá ukončení podpory starších operačních systémů. WhatsApp uvádí, že bude podporovat Android počínaje verzí 4.0.3, iOS 9 a novější a KaiOS od 2.5.1. Podpora starších verzí bude ukončena k 1. únoru 2020.

S 1. lednem 2020 definitivně skončila podpora Windows Phone. Neznamená to, že by aplikaci nešlo používat, ale postupně mohou přestat fungovat některé funkce a takové problémy už nikdo nebude řešit.

Pokud potřebujete převést svůj účet WhatsApp do nového zařízení, počítejte s tím, že přenos historie mezi platformami není možný. Můžete však exportovat historii jednotlivých konverzací a odeslat ji například jako přílohu e-mailu – tuto možnost najdete v nabídce Více – Exportovat chat. Pokud tedy potřebujete zálohovat svou komunikaci, doporučujeme tak učinit před termínem ukončení podpory.

Váš názor Další článek: VYZKOUŠENO: Levná true wireless sluchátka Mpow M5

Témata článku: , , , , , , Verze Androidu, Android a IOS, Verze, Stará verze, Mobilní windows, MOBI, Windows Phone, Ukončení podpory, Zach, Jak,