Stále stejně krásné a teď ještě o fous chytřejší. Withings Steel HR získává aktualizaci na OS2

Společnost Withings oznámila aktualizaci OS2 pro chytré hodinky Withings Steel HR. Posun nastává hlavně v následujících oblastech.

  • Připojení k GPS telefonu – Hodinky nemají GPS, ale informace si přes Bluetooth vytáhnou z telefonu. Nové je to, že hodinky teď přímo na miniaturním displeji zobrazí tempo, uběhnutou vzdálenost a převýšení. Novinkou je možnost sdílení trasy v mapách včetně všech detailních statistik, aplikace umí udělat i screenshot, takže nesdílíte odkaz někam, ale přímo obrázek, na kterém je všechno důležité.
  • Režim více sportů – Steel HR nyní nabízí více než 30 od jógy přes volejbal a veslování, po box, lyžování nebo třeba lední hokej. Aktivitu lze vybrat přímo na displeji hodinek a jednoduše tak zahájit trénink. Během tréninku Steel HR průběžně sledují a zobrazují srdeční frekvenci a trvání tréninku v displeji ciferníku hodinek. Po dokončení lze sledovat průběh svého tréninku, srdeční tep a spálené kalorie na základně vybrané aktivity.
  • Chytré notifikace – Řada Steel HR začínala s upozorněním na textové zprávy a hovory, s OS2 se přidávají notifikace ze všech aplikací. V aplikaci Health Mate lze nastavit, která oznámení se do hodinek dostanou, která nikoliv.
  • Spánkové skóre – Hodinky monitorují délku a kvalitu spánku, aplikace pak spočítá celkové skóre. Funkce Smart Wake-up probudí uživatele diskrétními vibracemi v optimální spánkové fázi. Sleep Smarter Program se skládá z osmitýdenního doporučování, které vede ke zdokonalení spánku.

 

Váš názor Další článek: HTC U12 Life s dvojím povrchem v prodeji. Zatím jen na e-shopu výrobce

Témata článku: , , , , , , , , , Health mat, Srdeční tep, Diskrétní vibrace, Uběhnutá vzdálenost, Detailní statistika, Withings Steel HR Sport, Displej, Chytré, F +, Miniaturní displej, Notifikace, Celkové skóre, Trénink, Doporučování, Spálená kalorie, Zdokonalení,