Xiaomi chystá prodejní festival pro fanoušky. Představí k němu speciální verzi smartphonu

Xiaomi už několikátým rokem pořádá prodejní akci Mi Fan Festival, která přináší odměny pro věrné fanoušky ve formě slev na smartphony, příslušenství a další dárky. Na asijských trzích má tento festival bohatou tradici, do Evropy se dostává teprve v posledních letech. Letos se zapojí i Česko, akce a slevy na zařízení značky Xiaomi nabídne internetový obchod Mall.cz.

Protože Xiaomi letos slaví 10. výročí od svého založení, výrobce k příležitosti akce Mi Fan Festival 2020 připravil speciální edici smartphonu Redmi Note 9S. Telefon dosud představený pouze na trzích jihovýchodní Asie dostane novou šedomodrou barvu s gravírovaným logem Mi Fan Festivalu. Limitovaná edice bude vyrobena v počtu 2020 kusů.

Vedle speciální verze telefonu si Xiaomi nachystalo spoustu propagačních předmětů a dárkových kazet, které zahrnují tašky, čepice, trička, maskota Mi Bunnyho a další. Mi Fan Festival 2020 bude probíhat ve dnech 7. až 10. dubna 2020 v 60 internetových obchodech na 29 trzích včetně České republiky.

Diskuze (3) Další článek: Huawei Sound X je designový reproduktor s výkonem 60 W. V prodeji bude už brzy

Témata článku: Redmi, Xiaomi, , , , , , , , , Edice, Pro +, Verze, Fan Festival, Grey, Fest, Česká republika, Fan Fest, Fan, Speciální verze, Asie, SMA, Internetový obchod, F +, Evropa,