Xiaomi Mi Max 3: obří displej, duální fotoaparát a velkokapacitní baterie

V průběhu července má Xiaomi oznámit očekávaný tabletofon Xiaomi Mi Max 3, který bude hoden svého jména. Smartphone má totiž dostat obří 6,9" displej s poměr stran 18:9, který tak bude konkurovat spíše menším tabletům nežli běžně prodávaným smartphonům. Rozlišení displeje se zakulacenými rohy by mělo být Full HD+.

Nástupce rok starého Xiaomi Mi Max 2 (recenze zde) zůstane výbavově věrný střední třídě. Novinka má běžet na Snapdragonu 636, který doplní 3 - 6GB RAM (v závislosti na verzi). Modulární bude i interní úložiště, které má být k dostání v 32, 64 nebo 128GB kapacitě. Čtečka otisků prstů bude umístěna na zadní kovovém krytu stejně jako duální fotoaparát v konfiguraci 12 MPx + 5 MPx. Velké tělo = velká kapacita baterie. Akumulátor u Mi Max 3 má mít kapacitu rovných 5 500 mAh!

V plánech Xiaomi je i verze s přídomkem Pro, která poběží na výkonnějším Snapdragonu 710. Duální fotoaparát nabídne kombinaci 20MPx a 8MPx snímačů, kamerka pro selfie bude šestnáctimegapixelová. Zbývající položky zůstávají při starém, tedy i obří kapacita baterie. Datum představení Xiaomi Mi Max 3 není známo, vše by se ale mělo stihnout ještě v průběhu července.

První „živé“ video Xiaomi Mi Max 3:

Diskuze (5) Další článek: Top 10 Antutu: Totální dominance Snapdragonu a návrat Apple iOS

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , , , Kapacita, #Xiaomi, Malý tablet, Výkonný snapdragon, ? Displej, Průběh července, Displej, Obří kapacita, Kapacita baterie, Velké tělo, Interní úložiště, F +, Obří displej,