Xiaomi právě představuje dva nové smartphony – Mi 9 Pro a Mi Mix Alpha

Xiaomi právě teď v Číně představuje dva nové smartphony do svého portfolia - našlapaný Mi 9 Pro a atypický Mi Mix Alpha, o němž jste si mohli přečíst ve včerejším článku. Živý stream můžete s anglickým komentářem sledovat na videu níže:

Xiaomi na tiskové konferenci oznámí plány v segmentu 5G, představí nové rychlé bezdrátové a kabelové nabíjení, které se mimo smartphonů dostane i do externích baterií. Nás ale nejvíce zajímají dva nové smartphony. Xiaomi Mi 9 Pro má designově vycházet z Mi 9, těšit se dále můžeme na Snapdragon 855+ a na 4 000mAh baterii. Ve výbavě má být k dispozici rekordní 30W bezdrátové nabíjení, 10W reverzní dobíjení či 45W rychlé kabelové nabíjení. Další novinkami jsou vylepšené vibrace, kvalitnější zvukový výstup a efektivnější chlazení čipsetu.

Mi Mix Alpha má být prvním smartphonem od Xiaomi se 108MPx fotoaparátem, z něhož díky pixel binningu můžeme na výstupu očekávat 27MPx snímky. A zajímavý bude i samotný displej, který by měl „přetékat“ až na zadní stranu smartphonu. U obou novinek se samozřejmě počítá s podporou sítí 5G.

Diskuze (3) Další článek: Nubia Z20 míří do Evropy. Telefon se dvěma displeji přijde v polovině října

Témata článku: Xiaomi, , , , , , Pixel binning, Pro +, Pře, SMA, Nový smartphone, Mix Alpha, Já Mix Alpha,