Xiaomi přeskočí sedmičku a ve středu představí rovnou Mi 8. Láká na rychlou čtečku v displeji

Xiaomi oslaví 8. narozeniny, a tak místo očekávané Mi7 představí Mi8. Vinou bezrámečkových Mi Mixů už tato řada nemá tak výsadní postavení na vrcholu produktového portfolia značky, ale nějaké trumfy přece jen má.

Tím nejatraktivnějším tentokrát bude čtečka otisků prstů integrovaná v displeji a Xiaomi tvrdí, že na rozdíl od prvních telefonů, které tento prvek přinesly na trh, bude jejich senzor výrazně rychlejší. Xiaomi také hodlá představit svoji technologii pro zabezpečení telefonu pomocí 3D skenu obličeje.

Jinak půjde o superphone podle nejnovějších mravů – bezrámečkový displej s výřezem v horní hraně, nejvýkonnější procesor Qualcomm Snapdragon 845 a masivní operační paměť 8 GB RAM. Mi Mix 2S ukázal, že Xiaomi konečně začíná dělat kvalitní fotoaparáty, takže doufejme, že i Xiaomi Mi8 znovu zvedne laťku.

Tisková konference se koná ve středu 31. května v brzkých ranních hodinách.

Via PhoneArena.com

Váš názor Další článek: Aplikace v mobilu, kryptoměny a žádné poplatky. Revolut vyráží i proti českým bankám

Témata článku: Xiaomi, , , , , , Kvalitní fotoaparát, Produktové portfolio, Prvek, Pře, Str, #Xiaomi, Sedmička, Nejvýkonnější procesor, Čtečka otisků, Rychlá čtečka, ? Displej, První telefon, Displej, Čtečka, Telefon, Výsadní postavení,