Xiaomi začíná prodávat Mi Watch. Odlehčený model nás nadchl, podívejte se na ten plnotučný

Koncem minulého týdne se začaly prodávat hranaté polochytré hodinky Xiaomi Mi Watch Lite, které jsme v redakčním testu vychválili do nebe. Dnes na českém trhu startuje vyšší model Xiaomi Mi Watch. Nemá už tak zdrcující poměr cena/výkon, ale vzhledem k lepší výbavě bude i tohle skvělá koupě.

Lite vs. Mi Watch. Jaké jsou rozdíly?

  1. Lepší a větší AMOLED displej místo TFT panelu u levnějšího modelu.
  2. Oxymetr rozšiřuje nabídku senzorů, takže Mi Watch změří SpO2.
  3. Mikrofon. Vidím jej v seznamu senzorů, marně hledám funkci. Půjde s Mi Watch telefonovat, jako to umí konkurence od Huawei/Honor?
  4. V nabídce přibyly tréninkové funkce, intervalový trénink a více druhů měřitelných aktivit, podrobnosti však uvidíme, až se nám hodinky dostanou do ruky.
  5. Dvě tlačítka. Horní vás vezme na domovskou obrazovku, spodní do výběru sportů. Až praxe ukáže, jaké další využití dvojnásobný počet buttonků má a jak to zrychlí práci.
  6. Baterie. Zatímco hranaté Lite vydrží 9 dní, kulaté Mi Watch slibují 16 dní! U Lite jsme kritizovali velký nabíjecí dock, tady je nenápadnější puk.
  7. Univerzální řemínky. Model Lite má typizované silikonové řemínky, jiné nenasadíte, Mi Watch mají běžnou osičku, takže stačí trefit rozteč a můžete měnit.

To je podle tabulkového srovnání všechno, další rozdíly snad odhalí redakční test. Hodinky nám dorazí ještě tento týden, takže vám je ukážeme, jak jen to půjde. Ve srovnání s modelem Lite stojí Mi Watch dvojnásobek, tedy 3 199 Kč. Můžete volit ze tří barev a dneškem počínaje je exkluzivně prodává eshop.xiaomicesko.cz, další obchody se přidají v pondělí 1. února.

Diskuze (28) Další článek: Hackeři vyvíjí mobilní malware na kšeft. Potom ho prodávají „v akci“ na dark netu

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , Watch Lite, TFT, Řemínek, Xiaomi Já Watch Lite, Senzor, Watch, Model, Redakční test, Pro +,