Xperia Z je právě teď za exkluzivní cenu

(Inzerce) Už několik týdnů se v Česku prodává nejočekávanější smartphone letošního roku, špičková Sony Xperia Z.

O tom, že Sony Xperia Z očekávání fanoušků naplňuje, svědčí obrovský zájem o tento telefon. Není divu, sami tvůrci jej neskromně označují za „to nejlepší od Sony“. Pro nákup Xperie Z je teď ten nejlepší čas, protože ji lze získat za opravdu výhodnou cenu.

Síť prodejen Mobil Pohotovost připravila pro fanoušky Sony akci, díky níž si může Xperii Z dopřát kdokoli snadno a rychle. A to díky akci Zlatý šek. Při nákupu Xperie Z obdržíte kromě telefonu také Zlatý šek v hodnotě 2000 korun. Pokud poté v Mobil Pohotovosti prodáte svůj starší telefon, k jeho výkupní ceně vám bude proplacen právě i Zlatý šek. Přinesete-li například model Sony Xperia T LT30p za 6700 Kč, dostanete celkem 8700. Za novou Xperii Z, která běžně stojí 16 990 Kč, tak nakonec zaplatíte 8290 Kč! Výkupní cenu svého stávajícího telefonu snadno zjistíte na vykup.mp.cz. NOVÝ ZA STARÝ u Mobil Pohotovosti.

Klepněte pro větší obrázek 

A proč toužit právě po Xperii Z?

Důvodů je mnoho a vyjmenovávat všechny je vlastně zbytečné. Moderní chytré telefony jsou si v základních rysech podobné a uživatelé vědí, co od nich očekávat. Xperia Z je však především důkazem, že citlivost a jemnost se nevylučují s extrémní odolností. Štíhlé, pouze 7,9 milimetrů silné tělo s reflexním povrchem displeje možná na první pohled nepůsobí jako nejodolnější telefon, ale Xperia Z je mistrovsky zpracovaný přístroj, který je připraven sloužit i v nejtěžších podmínkách a vypořádat se se vším, co mu život přichystá.

Klepněte pro větší obrázek

Přední i zadní část Xperie Z je vyrobena z odolného tvrzeného skla, které je mnohem tvrdší než běžné sklo. Každý skleněný panel má navíc protitříštivou vrstvu pro ještě větší odolnost. Kostra přístroje je vyrobena z tvrdých skleněných polyamidových vláken. Extrémně pevná vlákna jsou tak silná, že se často používají jako náhrada kovů v autech nebo elektronice.

Klepněte pro větší obrázek

Designéři Sony podrobili telefon zajímavému testu: Na 30 minut ho ponořili do vody. Po vytažení Xperia Z fungovala naprosto stejně jako předtím. Tak dokonale vodotěsná je, a to dokonce i při zásahu tryskajícím proudem vody. K tomu se přidává i téměř absolutní ochrana proti prachu. Všechny součástky precizně přiléhají a každý otvor, kterým by potenciálně mohla do telefonu vniknout voda či prach, je zakryt důmyslnou krytkou, ať jde o konektor pro sluchátka, slot pro mikroSIMkartu či USB konektor.

Kromě krásného a zároveň praktického designu však Xperia Z skrývá spoustu úžasných věcí i uvnitř. Díky systému STAMINA umí šetřit životnost baterie. Ve chvíli, kdy telefon nepoužíváte, aplikace spotřebovávající nejvíc energie se automaticky vypnou a aktivují se opět ve chvíli, kdy je mobil používán. Díky tomu lze na jedno nabití pracovat s Xperií Z až čtyřikrát déle.

Klepněte pro větší obrázek

Xperia Z umožňuje mimo jiné bezdrátově sdílet hudbu a fotografie na jakémkoli jiném přístroji - včetně televizoru. A mluvíme-li o televizorech, je na místě říct, že Xperia Z disponuje Full HD displejem s rozlišením 1920x1080, které často nemáme ani na své televizi či monitoru počítače.

Odneste si právě teď to nejlepší od Sony za jedinečnou cenu. Navštivte kteroukoli z poboček Mobil Pohotovosti. Jejich seznam a další informace najdete na internetových stránkách www.mp.cz.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: Intel by mohl vyrábět armové procesory pro Apple

Témata článku: , , Sony Xperia T, Sony Xperia Z, TED, Extrémní odolnost, Protiúčet, Tryska, Mobil Pohotovosti