YouTube Music umí stáhnout oblíbené písničky do mobilu. Poslouchat je můžete offline

YouTube Music přišel s novinkou, která má zajistit pohodlnější poslech hudby, když jste daleko od stabilního internetového připojení. Jmenuje se Smart Downloads a automaticky stáhne do offline režimu až 500 písniček, kterým jste dali like. Funkce je aktuálně dostupná jen pro předplatitele YouTube Music na Androidu, informuje Androidpolice.com.

Jakmile si člověk Smart Downloads aktivuje, funkce si vybere několik vašich oblíbených písní a stáhne je, abyste je měli k dispozici všude, kde se pohybujete. Stahování se děje v noci a pouze když je vaše zařízení připojené k Wi-Fi kvůli úspoře dat. Kolik písní chcete stáhnout, si můžete upravit v nastavení.

Novinka je rozšířením existující funkce YouTube Music nazvané Offline Mixtape. V ní si lidé mohou, pokud ji mají zapnutou, tvořit playlisty a ty si pak stáhnout do offline režimu na mobilu. Jak Smart Downloads, tak Offline Mixtape budou vedle sebe existovat paralelně.

YouTube Music oficiálně přišlo do Česka v polovině května letošního roku. Vstup na trh proběhl společně s YouTube Premium, tedy možností zaplatit si YouTube bez reklam. Předplatné YouTube Music vyjde od 179 do 359 korun měsíčně v závislosti na operačním systému a počtu účtů. Katalog je skutečně široký a hlavně se může chlubit ohromným souborem videí.

Co umí hudební služby a kterou si vybrat?

Diskuze (8) Další článek: Vyzkoušeli jsme ohebný Huawei Mate X. Rozevírání a skládání je silně návykové

Témata článku: Google, , , , , , , Mobil, MOBI, Česká republika, Offline režim, Písnička, Song, Android Police