Z U:fonových telefonních budek si zavoláte zdarma

U:fon instaluje po českých městech své telefonní budky. Můžete z nich volat zdarma, neomezeně dlouho a do všech sítí.

Nejmladší operátor U:fon chce dostat své služby do povědomí širší veřejnosti a zřizuje proto telefonní budky, ze kterých si budou moci zájemci zavolat zdarma. Budky budou na rozdíl od U:fonových mobilních tarifů poskytovat volání zdarma nejen v rámci vlastní sítě, ale i do sítí ostatních operátorů včetně pevných linek. Zájemce bude moci telefonovat prakticky po neomezenou dobu, pokud však bude blokovat budku neúměrně dlouho, bude upozorněn obsluhujícím personálem.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

U:fon začíná s instalací budek tento víkend v Praze na Černém Mostě, kde byla otevřena i jeho první prodejna, a v obchodním domě Andy v České Lípě. Do konce roku 2008 budou telefonní budky cestovat po českých nákupních centrech.

600 SMS zdarma na půl roku

Budku tvoří uzavřená konstrukce, měřící na výšku 220 cm. Uvnitř je připraveno pohodlné stylové sedátko, které nabízí komfort a soukromí potřebné pro dlouhé bezplatné telefonáty. Na budku bude dohlížet vyškolený personál U:fona, připravený poradit, případně zodpovědět otázky ohledně operátorových služeb. Zákazníci v případě zájmu o některý z U:fonových tarifů navíc obdrží slevový kupón až na 600 SMS zdarma po dobu šesti měsíců.

Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona, k tomu dodává: „Nakupující si tak bude moci jednoduše vyzkoušet, jak chutná opravdové volání zdarma, a vžít se tak do kůže našich zákazníků.“ Především budou mít zákazníci možnost osahat si a vyzkoušet U:fonův mobil, pokrytí signálem ve svém regionu a kvalitu hovoru v jediné hlasové síti CDMA na českém území.

Od příštího víkendu se U:fonovy zelené telefonní budky rozšíří na další místa. Operátor má v plánu prezentovat volání zdarma v pražském DBK, v Olomouc City a Libereckém NCG, následovat bude HM Tesco Most, Avion Shopping Park Brno, OC Chodov, Globus Praha–Čakovice, OC Futurum Ostrava, OC Borská Pole Plzeň a další lokality.

Diskuze (28) Další článek: LG a Samsung: korejské trio neobyčejných

Témata článku: , , , Borská pole, OC futurum, Slevový kupón, Telefon, Fon, Žďár, F +