Za aplikace ze Samsung Apps můžete nyní platit prémiovou SMS

Samsung přichází po nedávném spuštění placené verze obchodu s aplikacemi Samsung Apps s dalším vylepšením této služby. Zákazníci v České republice mohou nově platit aplikace pro operační systém Bada pomocí prémiových SMS. Odpadá tak potřeba registrovat se a zadávat číslo platební karty. Placený obsah se stáhne do mobilního telefonu během nákupního procesu.

Cena aplikací z obchodu Samsung Apps zůstává při nákupu prostřednictvím prémiových SMS stejná, jako při platbě kartou. Úhradu podporují všichni tři mobilní operátoři na českém trhu. Prémiové SMS jsou u předplacených karet zúčtovány ihned a částka je odečtena z kreditu. V případě zákazníků s mobilním tarifem je částka zahrnuta do pravidelného vyúčtování služeb.

Klepněte pro větší obrázek
Do nabídky plateb přibyl nově Telefonní účet, který představuje platbu Premium SMS

Výběr lokálních aplikací

Obchod Samsung Apps je v současné době přístupný pro uživatele ve 120 zemích, paleta placených aplikací je nabízena v 49 zemích, ke kterým patří od 28. března i Česká republika. Samsung Apps nabízí domácím zákazníkům také bohatý sortiment lokálních aplikací vytvořené českými vývojáři. Mezi lokálními aplikacemi naleznete např. Jízdní řády, které umožní vyhledávat spojení veřejné dopravy ve více než 100 městech České republiky. Zároveň tato aplikace vyhledá meziměstská vlaková i autobusová spojení na území České i Slovenské republiky, resp. v případě vlaků po celé Evropě.

Mapové aplikace Lunchtime nabízí online přehled o restauracích, hospodách či barech ve vašem okolí a Bankomaty zobrazují seznam dostupných bankomatů v blízkosti. Milovníci sledování online televizního vysílání a poslechu internetových rádii ocení aplikaci Bada TV, která byla aktualizována a nově nabízí i streamované vysílání zpravodajské ČT24 a sportovního kanálu ČT4. Jedním z posledních přírůstků je aplikace iSvatek, která zaručí, že již nikdy nezapomenete na svátek či narozeniny svých blízkých.

Diskuze (7) Další článek: Samsung Galaxy R: učí se od mistra [preview]

Témata článku: Samsung, , , , Aplikace, Telefonní účet, Samsung Apps, Český vývojář, Sam, PLA, APP, Lokální aplikace, Plát, Pře, Apps, Prémiový sms, Samsun