Začíná Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2018 v Rusku. Sledujte jej pomocí oficiální aplikace

Největší fotbalový svátek je zde. Dnešním dnem začíná Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2018, které pro letošek hostí Rusko. Hrát se bude od 14. června až do 14. července 2018, kvalifikovalo se 32 týmů (Česká republika chybí) a mistrovství bude hostit celkem 11 ruských měst na 12 stadionech.

Klepněte pro větší obrázek

Jak bývá u každé velké sportovní události zvykem, nesmí chybět oficiální mobilní aplikace, která nabízí výsledkový servis, zajímavosti, týmy, tabulky, statistiky a další zajímavosti. Aplikace má název 2018 FIFA World Cup Russia a stahovat ji můžete na platformách iOS a Android.

V aplikaci naleznete kalendář všech 64 zápasů, které se na „mundialu“ odehrají. Můžete si přečíst spoustu zajímavostí a zhlédnout mnoho fotografií a videí o všech 32 zúčastněných týmech. A seznámíte se také s ruskými městy a stadiony, které budou zápasy hostit. Na požadované týmy si můžete nastavit notifikace.

Oficiální píseň letošního Mistrovství světa ve fotbale:

Váš názor Další článek: Samsung Galaxy Tab S4 nabídne skener oční duhovky i desktopový režim DeX

Témata článku: , , , , Sportovní událost, Letošní mistrovství, FIFA, Zajímavost, Oficiální aplikace, Mistrovství světa, Mistrovství, Výsledkový servis, Česká republika, Mistr, F +, Stadio, ERecept, Fotbal, Aplikace, Rusk, Dnešní den,