Zajímavé utility pro Nokii 9210: CodeVault, Colors, Enhanced Messaging

Další nášup zajímavých utilit pro Nokii 9210. Tentokrát naučíte svůj komunikátor posílat a dostávat melodie a obrázkové zprávy pomocí Smart Messagingu, dozvíte se, jak změnit barvy systému a kam schovat důležité kódy a PINy.

CodeVault

Velmi užitečný prográmek, který umožní uschovat všechna vaše tajná data, jako čísla a PINy kreditních karet, hesla do různých systémů či programů, registrační čísla programů, čísla účtů apod. Můžete si vytvořit i několik databází, v nichž mohou být třeba data vaší druhé polovičky.

Adresa: www.epocware.com

Colors

Pokud se vám nelíbí standardní barvy prostředí komunikátoru, můžete si v programu Colors vybrat jedno z desítky různých barevných schémat, případně si vlastní nastavit - měnit lze všechny barvy systému z velmi široké palety.

Adresa: www.epocware.com

Enhanced Messaging

Program, který přidá do standarní aplikace Messaging (Zprávy) podporu Smart Messagingu, tedy možnost posílat a přijímat loga, obrázkové zprávy, zvonění, blikající zprávy apod. To všechno totiž ve standarním systému z nějakého důvodu chybí. Obrázkovou zprávu nebo třeba zvonění pak bez problému i přijmete.

Adresa: www.psiloc.com

Váš názor Další článek: T-Mobile: květnové ceny sad Twist a doťáků

Témata článku: Nokia, , , , Color, Meš, Cod, Pro +