Zamává tajemná červená ruka Oskarovi?

Českou republiku nenápadně začínají zaplavovat červené dlaně. Koukají na nás z billboardů a zřejmě budou k vidění i na různých sportovních akcích. Co mají ale červené dlaně na bílém pozadí společného s mobily? Možná že nic, ale s největší pravděpodobností se jedná o novou reklamní akci Oskara, tedy lépe řečeno Vodafonu.

Červené ruce prozatím nejsou spojovány s žádným názvem nebo logem nějaké firmy, červenou si ale k Vodafonu snadno přiřadíme. A největším důkazem budiž adresa www.v-ruce.cz s diskusním fórem, ve kterém se slovo „Vodafone“ zapsané v příspěvcích vždy automaticky nahradí třemi hvězdičkami. Tady už snad není o čem pochybovat.

Poznámka: diskusní fórum je zřejmě v současné době odstaveno nebo se potýká s chybou. Odeslaný příspěvek se nám ve fóru následně nezobrazil.

Na malíčku ruky je odkaz pojmenovaný „Odhalení“. To má proběhnout poslední lednový den. Dá se tedy očekávat, že v ten den červená ruka definitivně zamává Oskarovi a od února budeme mít Vodafone bez úsměvu. A o tom, že už Oskar míří do operátorského nebe, existují i další důkazy.

Diskuze (65) Další článek: Sony Ericsson W41S: stylový japonský hudebník (první pohled)

Témata článku: , Diskusní fórum, Červen, Oskar, Červ, Ruka