Zaměstnanec Samsungu: Galaxy S III má pět kláves pod displejem

Do guláše neověřených informací o Samsungu Galaxy S III přibyla další ingredience. Podle serveru news.nate.com bychom v případě nové vlajkové lodi Samsungu měli očekávat hned pětici kláves pod displejem. Pokud pomineme trojici tlačítek, jejichž integrace je pro výrobce modelů s Androidem nutností (klávesy Home, Menu a zpětná šipka), zbývá prostor ještě pro další dvě. Jedna z nich bude vyhrazená pro sCloud a druhá pro spuštění rozeznávání hlasu.

Vzhledově by se novinka měla přibližovat modelu Galaxy Nexus, měla by být tenčí než předchůdce Galaxy S II, tloušťka nepřesáhne 7 mm a váha bude těsně pod hranicí 120 gramů. Displej typu Super AMOLED HD nabídne 4,8" úhlopříčku, v telefonu bude běžet operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Co se týče procesorové výbavy, Samsung se rozhodoval mezi čtyřjádrem Exynos 4412 a dvoujádrem Exynos 5250, nakonec zvolili první variantu.

Klepněte pro větší obrázek 
Samsung Unpacked 2012 začíná 3. května v Londýně.

Výše zmíněné informace údajně pocházejí od zdroje přímo ze společnosti Samsung. Třetí květnový den se dozvíme, kde je nakonec pravda. Samsung představí Galaxy S III na tiskové konferenci v Londýně, kde nebudeme chybět. Můžete se tak těšit na informace přímo z místa dění. Pokud chcete mít aktuální zpravodajství přímo ve vašem mobilu, připravil Samsung aplikaci Samsung Mobile Unpacked 2012, kterou můžete stáhnout na Google Play. V této aplikaci si budete moci přímo spustit live stream z představování v Londýně.

Diskuze (15) Další článek: Samsung Galaxy S II dostává Android 4 (všechny modely v ČR)

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Śamsungu Galaxy, Galaxy s, Displej, ? Displej, GAL, Sam, Květnový den, Samsun,