Zapněte si mobil na zip

Zaujalo nás nové příslušenství k mobilním telefonům – šňůrky k zavěšení telefonu na krk, které využívají princip zipu. Připravili jsme pro vás také soutěž, kde může několik z vás tento zajímavý módní doplněk vyhrát.

Zip na krku

Zip nás provází už od začátku dvacátého století, každý z vás ho denně vyžívá při zapínání oblečení, batohu, tašky nebo třeba bot. Novým a originálním nápadem je ale využití zipového zapínání na šňůrkách pro zavěšení mobilů na krk. Běžný systém do sebe zapadajících zoubků umožňuje nastavení délky šňůrky kolem krku podle vašeho pohodlí a také podle poslední módy. Spojení prostřednictvím zoubků je praktické a dokonale pevné.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Šňůrky na principu zipu jsou plastové, na konci mají odepínací karabinku s poutkem pro uchycení mobilu. Plastová šňůrka na rozdíl od běžných látkových popruhů příjemně splývá, protože je o něco málo těžší. Zoubky „rozepnutého“ zipu za krkem nijak netlačí.

Kompas jako ozdoba

Jezdec zipu bývá ozdoben různými barevnými přívěsky a je většinou kovový. Šňůrky, které vám nabízíme jako výhru v soutěži, mají dokonce na jezdci zipu malý kompas, který by vám měl ukázat sever, ale moc na něj nespoléhejte, je tam spíše jen pro parádu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

„Zipové“ šňůrky na krk jsou univerzální, lze na ně tedy zavěsit všechny mobilní telefony, které mají otvor pro poutko. Můžete si je samozřejmě pořídit v několika barevných kombinacích – v nabídce je vínová, žlutá, světle modrá, tmavě modrá a černá.

Tipuj a vyhraj!

Odhadněte, kolik jednotlivých zoubků mají zipové šňůrky, které vám nabízíme jako výhru v soutěži. Pět z vás, kteří budou se svým odhadem nejblíž, získá od nás jednu šňůrku. I když vás bude víc, kdo se s počtem zoubků trefí, vyhrává pouze pět njrychlejších z vás, proto tipujte raději hned! Své tipy pište do diskuse, uzávěrka je v pátek ve 12.00. Výhercům se ozveme na e-mail.

zdroj: Adart Computers
telefon: 284 810 264
web: www.aligator.cz
cena: 99 Kč

Diskuze (110) Další článek: Sony Ericsson Premini: jeden z nejmenších mobilů

Témata článku: , MOBI, Mobil, Zippo, ZIP