Zbavte se toho, co vás zdržuje a nezajímá. Instagram má nové hodnocení obsahu

Instagram (Android a iOS) představil novinku, která vám sdělí, s kým v síti komunikujete nejméně a čí příspěvky vás naopak zajímají nejvíce. Sledované období je 90 dní zpětně, takže má patřičnou vypovídací hodnotu.

Instagram je především o tom, jak vás sblížit s lidmi a zájmy, na kterých vám záleží. V průběhu času se však mohou vaše vztahy i zájmy vyvíjet a měnit. Pořád přitom ale sledujete ty lidi a štítky, které vás už vlastně nezajímají. Instagram tedy přidává správu sledovaných účtů, aby ty, které zůstanou, co nejlépe reprezentovaly vaše aktuální zájmy.

Seznam najdete pod záložkou vašeho profilu a nabídkou Sleduji. Zde se nově zobrazuje sekce Kategorie, kde si můžete nechat zobrazit účty, se kterými máte nejméně interakcí a naopak i ty, které se ve vašem kanálu zobrazují nejčastěji. Pokud Kategorie nevidíte, zkuste aplikaci vypnout z multitaskingu a opětovně ji spustit. Jestliže ani to nepomůže a nabízí se vám aktualizace titulu, tak jej aktualizujte. Instagram nicméně tuto možnost zavádí postupně, nemáte-li ji tedy zatím k dispozici, stačí chvíli vyčkat.

Diskuze (4) Další článek: Google dal radar do mobilu, předvedeme, co umí. Nadšení jsme nebyli…

Témata článku: , , , , Obsah, Zájem, Hodnocení, Kategorie, Follow, Nové hodnocení, Sledovat, Účet,