Zhlédnout produkty Xiaomi můžete už i v Brně. Ve svém showroomu je vystaví Alza

Značka Xiaomi je mezi uživateli stále populárnější. Do povědomí se dostala zejména jako výrobce cenově dostupných smartphonů, poslední dobou se ale začíná hodně mluvit také o jejich chytré elektronice. Výrobce má v nabídce nejrůznější produkty od elektrické koloběžce, přes chytrou váhu, náramky, až po robotický vysavač nebo rýžovar.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kompletní porfolio zboží si zájemci mohou prohlédnout ve vlajkových obchodech Mi Store, které se nacházejí prakticky ve všech velkých městech. V Brně dosud tato prodejna chybí, k dispozici je pouze menší pop-up store Mi Zone v nákupním centru Galerie Vaňkovka.

Této „díry na trhu“ využívá e-shop Alza.cz, který do svého showroomu v brněnské ulici Skořepka instaluje expozici s telefony a dalšími produkty od Xiaomi. Prodejní plocha věnovaná čínské značce má výměru 35 m2. Vedle toho lze v showroomu nalézt i prodejní plochy značek Apple, Samsung, Huawei nebo Honor.

Váš názor Další článek: Unikl Asus Zenfone 6. Pokud se informace potvrdí, bude to unikát

Témata článku: Xiaomi, , , , , Huawei nebo Honor, Značka, Brno, Pro +, Prodejní plocha, Galerie Vaňkovka, Produkt, Plocha,